Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a vőlegény és a menyasszony sminkje között? Olyan mint egy nappali smink?
Mert szerintetek a tv staroknak, musorvezo ferfiaknak nincs smink??
Elàrulom van!
Kb a volegenynek is olyan ajanlatos, ha lesz volegeny smink.
Ferfi smink nem fekete szemceruza , piros ruzsrol szol, csak azoknak irom le aki nem ertene hogy van ferfi smink is !
A férfi smink egy kis korrektor és mattító púder a fotózáshoz.
A menyasszony sminkje meg nem egy normál nappali smink, az még a szertartások végéig sem bírná.
Hát szerencsére az én vőlegényemet nem kellett sminkelni, lehet meg is gondoltam volna magam a házasságkötést illetően, mondjuk nyálas esküvői fotókat sem akartunk, csak amiket a barátaink készítettek.
Egyébként nyilván rengeteg különbség van egy férfi és egy női smink között, ha nektek ez ennyire fontos, akkor hívjatok sminkest, van aki házhoz megy.
8 Ha ez nekem szólt, akkor válaszolok. Számomra az esküvőm nem azt jelentette, mint sok nő számára, miszerint vegyünk fel hitelt és költsük el a pénzünket az összes fillérig dekorációra, fotósra, vőfélyre és ki tudja milyen egyéb baromságra. Mi azért házasodtunk össze, mert szeretjük egymást és igen alacsony összegből ki tudtuk hozni a nekünk megfelelő esküvőt. A pénzünkből pedig az esküvő után hetekig utaztunk, mert nekünk az fontosabb. Nyilván ehhez kell egy bizonyos hozzáállás és ebbe a férfi smink nem fér bele. Az esküvői sminkemet is magam készítettem. Emiatt írtam azt, hogy elszaladtam volna, ha ilyen piperkőc lenne a férjem, hogy kisminkeli magát az esküvőre.
Vannak helyzetek, amikor indokolt a púder, ha valaki nagyon izzadós, nálunk ez a helyzet sem állt fenn.
Amúgy mindenki maga választja meg, hogy mire dobálja ki a százezreket, milliókat. Tehát ha valakinek ez a fontos, akkor mindenképpen sminkest keressen meg, mert én bár jól ki tudom magam sminkelni, egy férfi sminkkel gondban lennék, mivel olyat még nem csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!