Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre készülök. Valaki segítene? Többi lent.
Testvérem férjhez megy a nyáron, és arra gondoltam, hogy meglepem egy VICCES mondókával vagy mesével.
Légyszíves írjatok nekem ötleteket. Egy hosszabb mesét szeretnék, de legyen köze az esküvőhöz. Egy esküvős vicces mesét.:) Amikor lesz a lagzi , 14 éves leszek, ezért legyetek tekintettel erre is. Nagyon számítok rátok. ( tesóm 27 vőlegénye 34 éves)
(A fiú vadász.)
Te ismered a családodat, ha nektek ez bejön, vagy így szokás, akkor nagyon aranyos ötlet, ha csak te találtad ki, akkor kérd ki anyukátok tanácsát is.
Rengeteg vers, mondóka van a házasságról, nézz körül a vőfély-oldalakon, ceremóniamester oldalakon, ott is vannak jók. Persze nem árt előre egyeztetni az esküvő vőfélyével-cm-jével, nehogy ugyanazt mondd el te is, amit ő... :)
"de szerintem ez nagyon édes ötlet!"
7 éves korig tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!