Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti beírtátok a meghívóitokba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti beírtátok a meghívóitokba a szüleitek nevét?

Figyelt kérdés

Mi szeretnénk, de nem abban a formában hogy xy és z zx és Y szeretettel meghívunk gyermekeink esküvőjére...

eddig valahogy így nézne ki, csak nem érzem teljesnek...

Ők életet adtak nekünk:

XY és Z

ZX és Y

Mi összeházasodunk:

Lilla és István

Örömmel értesítünk, hogy összetartozásunk és közös jövőnk jegyében, egy várhatóan meleg nyári délutánon, 2015. augusztus ....én összeházasodunk.

Örülnénk, ha ezen a napon együtt élnénk át a ceremónia megható és az ünnepi vacsora szórakoztató pillanatait. Szeretettel várunk Téged és kedves családod este 7 órakor kezdődő szertartásunkra, a ......-i belvárosi ..... templomba és az azt követő ünnepi vacsorára a.... étterembe.

A fogadom c. filmből lenne a két idézet, de még nem tudom, hogy fog találni. Ti hogy írtátok?

2015. márc. 6. 17:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
nem
2015. márc. 6. 17:39
 2/19 anonim válasza:
90%
nem,ez rólatok szól,a közös jövőtök kezdetéről,nem róluk
2015. márc. 6. 17:46
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
A ti esküvőtök lesz, nem a szüleiteké. Mi keresnivalójuk a TI meghívótokban? Ti hívjátok meg a rokonokat/ismerősöket, nem a szülők... Eszem megáll... Nekem oviban volt utoljára olyan buli-meghívóm, ami a szüleim nevében készült...
2015. márc. 6. 17:47
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

Nekem egész szöveg nem tetszik, mintha erőltetetten jópofák akarnátok lenni.

- összetartozásunk és közös jövőnk jegyében

- várható meleg nyári délután - nagyon nem jó

- örülnénk, ha... - béna ez a mondat

- vacsora, vacsora - szóismétlés

- ők életed adtak, mi összeházasodunk - erőltetett

2015. márc. 6. 17:50
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

Esküvői meghívóba mit keresne a szülők neve?

Ők házasodnak, vagy ti?

Amúgy meg nézegessetek meghívókat, mert ez így nagyon gáz.

2015. márc. 6. 17:51
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtuk bele. Az a mi esküvőnk volt, ráadásul apósomék nem is vettek rajta részt. Nekem sem tetszik egyébként a meghívótok szövege, valóban olyan erőltetetten jópofa akar lenni, de az a lényeg, hogy nektek tetszik.
2015. márc. 6. 17:58
 7/19 A kérdező kommentje:

Nálunk pedig szokás megemlíteni a szülőket. Nem azért mert róluk szól a nap, hanem tiszteletből.

Sőt a legtöbb meghívó, amit eddig kaptunk, mind úgy szólt, hogy : ____ (egyik szülő pár) _____(másik)

Szeretettel meghívunk gyermekeink ______ és _______ esküvőjére..... s utána a meghívó szövege.

Másrészt az egyet nem értést kulturáltan is ki lehet fejezni, nem kell lehurrogni senkit, mert az azt minősíti aki írja.

Sőt legtöbb helyen a násznagyokat is feltüntetik a meghívókra...

Kritika helyett meg segítség lenne, ha valaki tippet írna, hogyan lehetne másként a szülőket feltüntetni más "felvezetővel" mert az nekem is kicsit furán hat. Ezért írtam ki a kérdést....

2015. márc. 6. 18:01
 8/19 anonim ***** válasza:
95%
6-os vagyok. Az általad említett formát ismerem,láttam már ilyen meghívót. Őszintén megmondom, hogy nekem ez ódivatú, de ha mindenképpen azt akarjátok, hogy rajta legyen a szüleitek neve, akkor sokkal inkább ezt választanám, mint az általad írtat. Az tényleg nem jó, abszolút nem illik egy esküvői meghívóra és nem is tudom milyen szót használjak rá, de olyan gyerekes, idétlen.
2015. márc. 6. 18:04
 9/19 A kérdező kommentje:

úgy azért nem szeretnénk írni, mert a MI meghívónk és nem a szüleinké...ezért keresünk alternatívát...

a hosszabb szöveg meg nem végleges még változtatható.

2015. márc. 6. 18:09
 10/19 anonim ***** válasza:
85%

Én még sosem találkoztam olyan meghívóval, ahol a szülők is szerepelnek. A második verziót még értem, régebben ők szervezték-finanszírozták az esküvőt.

Ha az eredeti kérdésben szereplő szöveggel érkezne meghívó, csak pislognék. Terjengős és gyermeteg.

2015. márc. 6. 18:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!