Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan beszéljek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljek erről a menyasszonyommal?

Figyelt kérdés

Június végén lesz az esküvőnk. Már teljesen föl van pörögve, nagyon benne van a szervezésben. Viszont az van, hogy ő kb háromszor annyit keres, mint én. Emiatt nem vág föl, meg nem néz le, meg semmi, soha nem is volt az a költekezős fajta. De most az esküvőre rengeteget költ. Eredetileg arról volt szó, hogy felesben fizetjük, de egy idő után előállt azzal, hogy neki van sok megtakarítása, nem akar az esküvőjén szerénykedni. Persze az ő nagy napja meg minden, nem akarom én semmitől megfosztani. De most húgom mesélte, hogy emiatt a családban mindenki rólam pusmog, hogy micsoda szégyen ez, meg hogy nem gondolták, hogy kitartott leszek (ez mondjuk nem is igaz).

Hogyan mondjam meg a menyasszonyomnak, hogy egy kicsit vegyen vissza?

2015. márc. 1. 14:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Igen, én minimálon vagyok 15 cafetériával. Ő meg 20-25x. De itt most nem ez a lényeg.
2015. márc. 1. 18:44
 22/23 anonim ***** válasza:

Abszolút senkire nem tartozott volna, hogy a költségeket hogyan osztjátok meg egymás között. EZT nem kellett volna a menyasszonyodnak elmondania!

A családommal meg erőteljese hangon közölném, hogy ketten rendezzük az anyagiakat, másnak ehhez köze nincs.

2015. márc. 4. 13:58
 23/23 anonim ***** válasza:
egyet értek korábbi a/b oldalas válasszal. A pároddal beszélj mindenképp, mond el neki, hogy ez téged nyomaszt. Másrészt pedig a családdal ne foglalkozz, többnyire az írígység beszél ilyenkor az emberből. Amúgy pedig most te keresel kevesebbet, évek múlva ez lehet, hogy változni fog. Tök mindegy is, hiszen egy pár vagytok, egy közös háztartás, vagyis ami van, az közös. Én, amikor dolgoztam és kerestem, párom pedig még tanult és nem volt keresete, egyáltalán nem gondoltam azt, hogy amit én hazaviszek, az csak az enyém. Azért dolgoztam, hogy mindenünk meglegyen és attól még a páromat férfinek tekintettem, mert nem az számít, hogy ő mennyit tesz le az asztalra, nem attól férfi, hanem attól, hogy ha bajom van, akkor az ő karjaiba rohanok és ő véd meg, ő az erős, stb,stb
2015. márc. 9. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!