Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen esküvői nyereményjátéko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esküvői nyereményjátékok vannak most?

Figyelt kérdés
Szeptemberben lesz az esküvőnk,gondoltam jó lenne 1-2 nyereményjátékon indulni. Én sajnos nem találtam 1et se,de hátha itt tud valaki legalább egyet :)
2015. febr. 25. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
48%

Facebookon Újesküvőiruha Kft, fehér szütyőt lehet nyerni, ha megosztod a bejegyzést és leírod a szerelmetek történetét.

Facebookon néz körül, mert ott elég sok szalon/szolgáltató szokott játékot hirdetni.

2015. febr. 26. 08:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Facebookon találtam:

"Közkívánatra újra lehet nyerni Görögországba szóló szállásjegyet egy apró játékkal. Nincs más feladatod mint ESKÜVŐI DJ témakörben (itt: [link] ) árajánlatot kérni 2015.03.01. vasárnap 18:00-ig. A sorsolás az ajánlatkérők között 19:00-kor lesz, a nyertes nevét a kép alatt tesszük közzé.

A szállásjegyről:

A csoport vezetésének feladata hogy az utazási iroda által felajánlott szállásjegyet eljuttassa a nyertesnek. A szolgáltatások árával kapcsolatban semmilyen információnk és felelősségünk nincs, és nem is tudunk szolgálni. Minden kérdéssel az utazási irodát kell keresni.

A megnyerhető szállásjegyen ez áll:

"Szállás Biztosítása 2015 nyári szezonban Görögország - tengerparti Opylmpusz Riviéra - Makrygialos. Max. 3 fő részére szállás, standard studio jellegű elhelyezéssel a fent megjelölt időszakban 7 éjszakára.Irodávan történő egyeztetés alapján szállás keddtől-keddig. Átadható más személy részére a megadott feltételekkel, de készpénzre, más utazásra, illetve egyéb szolgáltatásra nem váltható!

A szállás igénybevételének feltétele hogy az utazást a felajánló utazási irodán keresztül kell lebonyolítani autóbusszal vagy repülőgéppel. Annak költségét valamint a helyi díjakat és biztosításokat kell fizetni (repülős utazásnál a helyi reptéri transzfer díját is)."

Tehát nem utazásról van szó teljes ellátással, ez egy lehetőség ami megkönnyíti nektek az utazás költségeit (a szállásért nem kell fizetni). Ha elolvastátok és megértettétek a feltételeket, akkor kellemes játékot kíván a csoport vezetősége."

2015. febr. 26. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!