Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki vett már itt Esküvői ruhát?
Figyelt kérdés
Ha csak próbálni voltál vagy megnézni az is érdekelne?Valóban ennyi a ruhák ára?
Link: [link]
2015. febr. 10. 11:49
1/5 anonim válasza:
Lehetséges, hogy ennyibe kerül, de valószínűnek tartom, hogy nagyobb boltok által kiárusított túl használt ruháit veszik át
2/5 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de a képeken látható ruhákért nem csoda, hogy nem kérnek ennél többet. Ettől-egyig olcsó poliészterruhák, förtelmes, 10 évvel ezelőtti szabással, millió meg egy szépséghibával. Ennél manapság szalagavatóra szebbet és minőségibbet választanak...
3/5 anonim válasza:
Én elmentem, és meg is találtam a LEGSZEBB ruhát!!! Ez volt a legjobb döntés az egész cécóban, hogy felhívtam őket. Gyönyörűséges ruhák vártak.De tényleg olyaok, amikre gondolni sem mertem. Nyugodtan elmehetsz, nagyon kedvesej.
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló:Ha megveszed a ruhát, akkor méretre szabják és úgy hozod el ,vagy te olyat vettél ami pont jó volt rád?
2015. febr. 23. 14:24
5/5 anonim válasza:
Nekem az alját fel kell hajtani, mert hosszú. Mindenki maga keres varrónőt,nekem a családban van,úgyhogy megoldjuk.DE ez mpndjuk amúgy sem nagy szám. Majdnem minden ruha csont új, eszméletlen szépek. Aki mást ír, az nem járt nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!