Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok! Ti kölcsönöztök vagy varrattatok esküvői ruhát?
Nem sok de én kölcsönöztetek. Én úgy vagyok vele egyszer lesz rajtam, minek vegyem meg több százerért hogy csak porosodjon a szekrényben?
Ma már elévült hál Isten az a hagyomány hogy majd a lányom is ebbe megy férjbe meg annak a lánya stb. Tudom jól ha lesz lányom ziher nem azt akarná fel venni, mert mindenkinek van egy álomruhája és az nem anyucié.
Arra meg hogy nézegessem a szekrénybe minek? Ott a fotók nézegetem azon.
Ruha és szalon függő.
Én személy szerint vettem, de nem újonnan. Kiárusították az előző évi ruhákat. Kölcsönzési árnál olcsóbban vettem.
Kölcsönöztem 50e-ért. Kicsit soknak találtam így is, de elég hirtelen döntöttük el, hogy megtartjuk az esküvőt, egy hónapnál alig több idő volt a készülődésre. Kicsit meg akartuk adni a módját, emlékezetessé tenni, így úgy döntöttünk: legyen menyasszonyi ruha. Varratni már nem lett volna idő szerintem, de nem is nagyon ismertem olyat, aki megvarrta volna a környéken.
Rendelni neten tudtam volna olcsón, de messziről. Nem tudtam volna felpróbálni és féltem, hogy ha nem lesz jó, nem lesz idő rám igazíttatni, vagy maga a fazonja nem áll jól majd és akkor kereshetek újat seperc alatt, úgyhogy az én esetemben ezt találtam a legegyszerűbb megoldásnak.
Én kölcsönöztem 80ezerért. Feleslegesnek tartottam hogy megvegyem, mit csinálok vele utána, még tárolni sem nagyon tudom egy kis lakásban.
Egyébként nyugi, én másfél hónappal az esküvő előtt találtam meg a megfelelő ruhát, igaz már mindenki ezen röhögött, hogy minden kész az esküvőre, csak nekem nincs ruhám, pedig nem voltam válogatós, csak olyan ráérős :)
Sincerity ruhát kölcsönöztem 105 ezerért.
Gyönyörű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!