Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok! Ti kölcsönöztök vagy varrattatok esküvői ruhát?
Nekünk is áprilisban lesz az esküvő.
Én is kiárusításon vettem 30 000 ft-ért La Sposa ruhát. Nem ámítom magam, tudom, hogy használt, de bérlésnél sem adnak vadi új ruhát (vagy ha igen, akkor az feláras, hogy első viselő vagy).
A bérleti díjat én Pécsen néztem, ott kb. 90 000 ft-tól lehetett bérelni. Én ezt sokallottam.
Most vannak kiárusítások mindenhol, érdemes körül nézni (Budapesten minél távolabb a Teréz körúttól, vagy a várostól, mert akkor a bérlés is töredéke a pesti áraknak, így a kiárusított darab ára is)
Varratásnál függ, hogy mennyi anyag van a ruhában, milyen anyagból van, illetve mennyire díszes, tehát mennyi munkája van a varrónőnek. Így sajnos nem tudom megmondani, hogy a 150 000 ft sok-e vagy kevés. Egy masszívabb ruhának (érts: királylányos, sok anyaggal, hogy tartása legyen) kb 30-40 000 ft csak az anyagköltsége alsó hangon. . És akkor még nincs csipke, kövek, stb, nincs kifizetve a varrónő. Ha egy egyszerű "leomló" ruhát akarsz, az kevesebb réteg, kevesebb anyag, tehát a töredékéből megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!