Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha a párommal megyek megnézni az esküvői ruhát?
Figyelt kérdés
Nem lesz nagy esküvő csak tanácsi. 11 en leszünk. Van egy szép ruha ami tetszik. Nem is drága. Párom fog elvinni felpróbálni. Nagyon ciki?2015. febr. 4. 07:33
1/12 anonim válasza:
Ha szeretnéd, hogy lássa a ruhád és mindenképpen ki akarod kérni az ő véleményét is, akkor nem ciki. Nekem fontos, hogy meglepetés legyen a vőlegényemnek a ruhám, így anyukám fog elkísérni próbálni is. Sokan együtt mennek választani, ez személyiségtől függ, hogy kinek mi a fontos, meg, hogy miképpen gondolkozik. Ha nektek megfelel, hogy együtt mentek, akkor ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, meg hogy meglepetés kellene hogy legyen stb. :)
2/12 A kérdező kommentje:
Előszőr nem akartam hogy eljöjjön. De mivel 32 hetes terhes leszek az esküvőn érdekel a véleménye hogy hogy áll.
2015. febr. 4. 07:42
3/12 anonim válasza:
A szalonban nem ciki, ha ettől félsz, gyakran megy a vőlegény is. Meg úgy szokták ilyenkor, hogy csak a ruhát adják rád, fátylat pl. nem. Meg egész más, amikor meg lesz csinálva a hajad, a sminked és minden kiegészítő, mint amikor csak beleugrasz, hogy tényleg hogy mutat rajtad. Jó persze, menyasszonyi ruha, és némelyik pasi ettől elérzékenyül, de elég ritka.
4/12 anonim válasza:
Egyáltalan nem...
De cak akkor vidd, ha tényleg van véleménye..es nem csak néz,hogy jajj de szép..de ez is szép..
Én is a ferjemmel mentem, megkerdeztem a szalonban, hogy ez mennyire szokatlan..azt mondták hogy nagyon nem... És jobb amikor nem anyuka meg x bnő van ott..
Nehezebb, amikor. Avőlegény nem akar véleményt alkotni
Az enyém kerek perec megmkndta melyik miert jó, és melyik miért nem, azért vittem őt, a szalonosok meg csak bólogattak, hogy ők is űgy látjak..meg mi az amín rámigazítassal lehet segíteni, és mi az amin nem..
5/12 anonim válasza:
Tehát csak azért érdekel a véleménye mert terhes vagy? Megmondanád kinek akarnál elsősorban tetszeni? Talán anyádnak meg a barátnőidnek?
6/12 anonim válasza:
Én is vele mennék, mert férfiként másképp lát, mint a barátnőim (akiket szintén elcipelnék), mert van amikor nagyon tetszik egy ruha, csak szimplán nem előnyös és én nem látom magam kívülről úgy mint ők. Meg az is fontos, hogy tetsszen neki a ruhám. Én se örülnék, ha meglepi lenne az öltöny, amit az esküvőnkön visel, mert mi van, ha olyat választ, ami nekem nem tetszik. Nyilván bármit is választasz, téged vesz el, és egyszál bugyibannis tetszenél neki. Szerintem tök jó együtt ruhapróbára menni.
7/12 anonim válasza:
Akik lepontozták 5-öst, azok tényleg úgy gondolják, hogy nem a leendő férjének kell tetszeni???
8/12 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit! 5-ös nem azért jön el mert terhes vagyok... végülis én sem értem miért írtam ezt :)
2015. febr. 4. 09:34
9/12 anonim válasza:
Velem is jött, megy anyukám, meg az öcsém is, mert az ő lányának is néztünk koszorúslányruhát :)
10/12 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Neki akarsz tetszeni, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!