Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Honnan lehetne esküvői ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehetne esküvői ruhát rendelni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, akik már rendeltek és nem csalódtak. Nem szeretnék úgy járni, ahogy néhány elrettentő képen látni lehet. Melyik az a weboldal, ahonnan azt kapom, amit rendelek?
2015. febr. 16. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
tidebuy.com Tobb mnyasszonytol hallottam, higy innen rendeltek, innen gyakorirol is, es en is innen rendeltem, nevetseges olcso volt a szalon arakohz kepest. Raadasul nem menyasszonyi ruhaknak csufolt nejlonszatyrokat arulnak itt. :)
2015. febr. 16. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
66%

A tidebuy is ugyanolyan kínai nejlonszatyorgyár, mint a többi.

Az a helyzet, hogy lehet szerencséd, lehet, hogy a tiédet pont szépen elkészítik, de az is lehet, hogy nem, és ahogy a többség, az estek 90%-a egy vállalhatatlan maskarát kapsz, amiből kispórolták az anyagot és a legolcsóbb poliészterből készült.

Egyetlen ilyen internetes oldalban sem szabad megbízni, ami nagyon kecsegtető áron álomszép, lopott designerképes ruhát árul, aztán a saját gyártmányról, saját modellen sehol se találsz képet.

Köztes megoldás lehet viszont a varratás (de a varrónő személyét is jól meg kell válogatni!) ill. a használt márkás ruha vásárlása magánszemélytől.

2015. febr. 16. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
A tidebuyon vannak szep ruhak, amik nem nejlonszatyrnak hatnak. Itthon nincsenek.
2015. febr. 16. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Nem érted, hogy amit feltöltenek a tidebuyra, az ugyanolyan lopott tervezői kép, mint az alibaba vagy akármelyik kínai oldalon, mivel a tidebuy maga is nem más, mint egy kínai oldal?

De csak hogy felfogd:

240 vélemény szerint 1,9 a minősége 5-ből

[link]

csak írd be amúgy youtube-ra hogy tidebuy, és 1000 meg ezer förtelmes példát fogsz látni...és meglepő módon kb. egy pozitívat sem. De biztos azért, mert annyira elégedettek velük a vásárlók...

2015. febr. 16. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Nezd most hiaba veszekszel velem, k...vaszep volt az eskuvoi ruham. :D Nekem is innen ajanlottak az oldalt.
2015. febr. 16. 18:45
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Jó, te beleestél akkor biztos abba az 5%-ba, vagy egyszerűen nem tudod mi az a szép/minőség. Általában inkább az utóbbi jellemző, hogy a háta mögött mindenki röhög ezeken, csak a csóri menyasszonynak nem tűnik fel, hogy szemeteszsák van rajta.
2015. febr. 16. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Mindenki magabol indul ki ugye :D nem tudom minek puffogsz, mert a kerdesere meg mindig nem kapott erdemi valaszt a kerdezo. En valszoltm normalisan, te azota kotozkodsz. Videki lehetsz. :D
2015. febr. 16. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:

"Vidéki" valószínűleg te vagy, ha az igényszinted a kínai másolatruha szintjén áll...(bár nem értem, hogy miben határozza meg valakinek a minőség iránt való igényét a lakóhelyének lélekszáma, de mindegy).

A kérdezőnek pedig adtam tanácsot: a kínai másolatruha kidobott pénz, érdemesebb varratni vagy használt, de minőségi ruhát vásárolni, úgy legalább biztos, hogy nem nejlonzacskót kap az ember.

Továbbá a véleményemet alá is támasztottam kb. 240 írott hozzászólással az ilyen ruhák minőségéről. A bizonyíték ott van, csak ki kellene nyitnod a szemedet.

2015. febr. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!