Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehetne esküvői ruhát rendelni?
A tidebuy is ugyanolyan kínai nejlonszatyorgyár, mint a többi.
Az a helyzet, hogy lehet szerencséd, lehet, hogy a tiédet pont szépen elkészítik, de az is lehet, hogy nem, és ahogy a többség, az estek 90%-a egy vállalhatatlan maskarát kapsz, amiből kispórolták az anyagot és a legolcsóbb poliészterből készült.
Egyetlen ilyen internetes oldalban sem szabad megbízni, ami nagyon kecsegtető áron álomszép, lopott designerképes ruhát árul, aztán a saját gyártmányról, saját modellen sehol se találsz képet.
Köztes megoldás lehet viszont a varratás (de a varrónő személyét is jól meg kell válogatni!) ill. a használt márkás ruha vásárlása magánszemélytől.
Nem érted, hogy amit feltöltenek a tidebuyra, az ugyanolyan lopott tervezői kép, mint az alibaba vagy akármelyik kínai oldalon, mivel a tidebuy maga is nem más, mint egy kínai oldal?
De csak hogy felfogd:
240 vélemény szerint 1,9 a minősége 5-ből
csak írd be amúgy youtube-ra hogy tidebuy, és 1000 meg ezer förtelmes példát fogsz látni...és meglepő módon kb. egy pozitívat sem. De biztos azért, mert annyira elégedettek velük a vásárlók...
"Vidéki" valószínűleg te vagy, ha az igényszinted a kínai másolatruha szintjén áll...(bár nem értem, hogy miben határozza meg valakinek a minőség iránt való igényét a lakóhelyének lélekszáma, de mindegy).
A kérdezőnek pedig adtam tanácsot: a kínai másolatruha kidobott pénz, érdemesebb varratni vagy használt, de minőségi ruhát vásárolni, úgy legalább biztos, hogy nem nejlonzacskót kap az ember.
Továbbá a véleményemet alá is támasztottam kb. 240 írott hozzászólással az ilyen ruhák minőségéről. A bizonyíték ott van, csak ki kellene nyitnod a szemedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!