Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvöi ruhát szeretnék a netröl rendelni! Joval
olcsobban kapom meg mintha bérelném! Segitséget
szeretnék kérni h ki honnan rendelte a sajátját?!
Én avval jól beszívtam! Történetem: esküvőmre, kinéztem egy Mori Lee ruhát, végigjártam az összes boltot ahol talán kapható lett volna az a darab de nem volt, így internetről rendeltem. Esküvőm elött egy héttel jött meg a ruhám. 38-as méretem van, a ruha 38-as volt és KICSI! Álmaim ruhájára dobtam ki nem kis összeget, és nem volt jó.. Gyártó vissza vette, de siethettem hogy találjak új ruhát... Szóval jobban jársz ha bérled :) Ott még fel is probálhatod :)
2013. júl. 22. 15:29
Én is megvettem a ruhámat, olcsóbb volt, mintha béreltem volna. De próba nélkül nem vettem volna meg, nagy lutri.
Az enyém innen volt, csak ajánlani tudom!
www.araonline.hu
2013. júl. 22. 15:40
dhgate-en vettem, elégedett voltam teljesen.
2013. júl. 22. 15:45
4/13 A kérdező kommentje:
az a baj h 70 ezer lenne a ruha bérlése,h öszinte lek nem adok ki annyit egy napra a ruhára!kis esküvönk lesz,de olyan ruhát szeretnék amiröl gyerek korom ota álmodozk! :-) nagy szoknyás-abroncsos :-) joval olcsobb ha ha a netröl rendelem!
Vateran vettem 20ezer ft-ert :))))) alomszep gyonyoru... Semmi hibaja nincs :)
2013. júl. 22. 17:17
Ha megnézted a honlapot, amit linkeltem, akkor rájössz, h ott 40eFt-tól vannak vadiúj, gyönyörű ruhák, abronccsal, alsó szoknyával együtt, úgy h fel is tudod próbálni előtte és nem zsákba macskát veszel! :)
2013. júl. 22. 17:21
7/13 A kérdező kommentje:
Alexandra!Megnéztem a honlapot!De amilyet szeretnék sz ott is 70 körül vann!Igaz az már az enyém lesz!
Én ebay.hu -ról rendeltem abszolút elégedett vagyok a ruhával, olyan amit rendeltem. Érdemes előre gyártott méretet rendelni, nem pedig olyat ami "személyre szabott" mert azokat nagyon eltudják cseszni. Én 23.000Ft ért rendeltem az uszályos, csupa gyöngyös, hátul fűzős ruhámat. 6000Ft volt a szállítási költség és 3 nap alatt itt volt, Kínából érkezett. Fátylat (rövid) 1500Ft ért rendeltem 1 hónap alatt volt itt, hosszú fátylat 2500Ft rendeltem kb. 6 hét alatt volt itt, abroncs 1000Ft volt az legalább 10 hét volt mire ide ért, de ide ért. :D KErestem neked az embereket akiktől rendeltem, sajnos nem találtam. De én még eddig mindent megkaptam amit rendeltem, annyira figyelj , hogy a megbízhatósága 99.8 nál ne legyen kisebb. Én csak ajánlani tudom.
2013. júl. 22. 20:56
9/13 A kérdező kommentje:
néztem az ebay-t de nem találtam menyasszonyi ruhát!:-/
Talán mert angolul kell beírni. És válaszd azt is ki, hogy kínából (olcsó), angliából (nem kell vámot fizetni, de drágább), vagy az egész világról akarsz e rendelni (jobboldalt a kereső mező mellett)
wedding dress:esküvői ruha
ivory: krém színű (elefánt csont, pezsgő)
white: fehér
veil: fátyol
Azt még elfelejtettem írni, hogy szalonba elötte menj el és próbáld fel az egyes fazonokat, mert lehet tetszik neked a sellő fazon, de úgy áll a csípődön mint tehénen a gatya. (én testhez simulót akartam, semmi csicsa, aztán azok mind bénán álltak, de a habos babos az csodálatos volt tele gyöngyökkel) Árulnak amúgy expreszen és aprodon is olyanok akik kínából rendelik és rá tesznek 10.000-20.000Ft ot és még így is 40.000-50.000Ft ért adják a rucikat, teljesen új, és fel is tudod próbálni.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
És még folytathatnám a sort, szóval van azért fent dögivel.
2013. júl. 23. 07:38
Kapcsolódó kérdések: