Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan rendeltétek az esküvői meghívótokat? Lehetett mintát rendelni?
Mi is magunk terveztük és készítettük.
Sajnaltam a mindenhol felmerülő egyszeri "tervezési díjat" ami annyiban nyilvánult meg, hogy a meglevő mintára ráillesztették az adott szöveget, és a nevünket elhelyezték kb... Tehát nem egyedi, hanem minta alapján készültnél is van ez a kb 3000 ft-os plusz kiadás (legalábbis a megbízható helyeken) de nem az összeggel volt a baj, hanem azzal, hogy még ráadásul nem is tetszettek, vagy ami igen, az 500-as darabáron volt...30e meg kicsit sok...(100fős esküvő)
Aztán megterveztem, az eszközökkel, anyagárral együtt 5000 ftból jött ki, igaz benne volt 5 óra munkánk, de nagyon élveztük.
1-es válaszadóval egyet értek!!!!
csoda szép saját készitésü meghivót lehet csinálni!!!
MIért is pontozta le valaki???
Bizonyára a hajatokat is magatok vágjátok
...hiszen nem kell más hozzá, csak egy olló:)
Mi innen rendeltük: [link]
Olcsó és nagyon igényes.
Mi innen rendeltük:
Egy esküvői kiállításon találkoztunk a hölggyel, aki a meghívókat készíti. Amikor már körvonalazódott, hogy kb. milyet szeretnénk, megbeszéltünk egy személyes találkozót. Hozott egy csomó mintát, különböző papírokat, szalagokat, többféle meghívót. A későbbiekben emailen és telefonon egyeztettünk vele a betűtípusról, pontos szövegről stb. Készített egy látványtervet, és ez alapján készültek a meghívók. gyönyörűek és nagyon igényesek lettek. Az ültetőkártyáink és az ültetési rend A/3-as változata is nála készült. És szerintem nagyon jó áron dolgozik. Nekünk 250 Ft volt egy darab meghívó, arany csillámos papírral, feltekerve, egy 1,5 cm-es szalaggal átkötve. Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!