Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen papírra nyomtattátok az esküvői meghívótokat?
Figyelt kérdés
Nekem 7 kellene, de nem akarom sima fehér papírra nyomtatni. HP multifunkcionális nyomtatóm van.2012. júl. 5. 13:51
1/7 anonim válasza:
indamintás pausz. meseszép lett :)
2/7 anonim válasza:
hat en epp ma fejeztem be a meghivokat:P
mi egesz vilagos barna 180gr-os kartonpapirt vettunk, es abba ragasztottuk bele a szoveget, mert a nyomtatom nem vitte. ontapados feher papirra nyomtattunk
3/7 anonim válasza:
Papírboltban kapható A/3as kartonra (szerintem A/4-ben is van)nyomtattunk. Vastag, nem üt át rajta a betű. Ha ezt választod, akkor arra vigyázz, hogy nehéz hajtani, előtte be kell karcolni egy kicsit.
4/7 anonim válasza:
Papírboltban kapható márványpapírra, többféle színben, méretben és minőségben kapható, és a legegyszerűbb fajta olcsó is. Szerintem szép lett.
5/7 anonim válasza:
Ezüst papírra, ami egy fokkal vastagabb volt, mint a nyomtatós papír.
6/7 'Lilien válasza:
A miénk így készül: sima fehér papírra kinyomtatva, majd ezt követően kávéba áztatva, így ha megszárad a színe miatt antik hatása lesz, végül pedig a széleit körbeégetni a papírnak, így nincs két egyforma meghívó :) Ja és ezt kémcsőbe betenni parafadugóval lezárni :)
7/7 anonim válasza:
Gyöngyházfényű papírra.Vastagabb,mint a nyomtató papír,de simán vitte.Nekünk is HP van,és nem új.Nem tudom merre laksz,de Pirex papír boltban többféle szép papírt lehet kapni,de szerintem nagyobb "Ápisz"ban v. kreatív biltban is találsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!