Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan emlékeznétek?
Figyelt kérdés
Sajnos édesapám elhunyt februárban. Az volt a kérése, hogy ne halasszuk el az augusztusi esküvőnket....Azóta már rengeteget gondoltam arra, hogy hogyan emlékezzünk meg róla mégis azon a napon?
Nem szeretnék fájdalmat okozó, mindenkiből sírást kiváltó közhellyel teli verset, de valamit mégis szeretnék.
Aki volt hasonló helyzetben, hogyan emlékezett?
2015. febr. 25. 14:07
1/7 anonim válasza:
Rsszvetem. :( Mi voltunk ilyen eskuvon. A lagzin egy k beszedet mondott a volegeny.(neki halt meg az edesapja) Megemlitette, hogy koszoni mindenknek, hogy eljott, boldog, hogy osszehazasodott a szerelmevel, es apukaja is nagyon orulne ha itt lehetne, de odafentrol nez rajuk. Nagyon meghato volt es szerintem egy hihetetlenul szep gesztus.
2015. febr. 25. 14:50
2/7 anonim válasza:
Részvétem.
A férjem édesapja hunyt el korábban. Mi úgy csináltuk, hogy amikor a vőfély mondta a szülőbúcsúztatókat, akkor elmondta Juhász Gyula:Nem múlnak ők el című versét.
Utána egy fejbólintás és mondta is tovább a szöveget, tehát úgymond nem volt ideje senkinek nagy sírásba kezdeni.
És másnap elvittük a temetőbe a sírjára a fő asztaldíszt.
2015. febr. 25. 14:50
3/7 anonim válasza:
Nálunk a családban volt így lakodalom. Kitettek egy digitális fotóalbumot, amin családi fotók voltak. Beszélgettünk róla, hogy mennyire szerette volna ezt az eseményt még megérni, hogy készült rá, stb.
2015. febr. 25. 14:53
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. A verset jó ötletnek tartom. És arra ig gondoltam, hogy aznap kimennénk a sírhoz, de az is szimpatikusnak tűnik, hogy az asztaldíszt kivigyük.
2015. febr. 25. 15:01
5/7 anonim válasza:
Részvétem!
Mi kértünk külön a virágostól egy szép fehér csokrot a sírra. Felöltözve, a vendégek érkezése előtt vittük ki. Volt kikérés, és búcsúzás is, ekkor a vőfély kért pár másodperc néma csendet, hogy megemlékezzünk. Azt hiszem az anyakönyvvezető is mondott egy mondatot a szülőköszöntéskor.
2015. febr. 25. 15:42
6/7 anonim válasza:
A keresztlányom esküvőjén 3- közeli nem lehetett már velünk! A köszöntőnél egy mondatban emlékeztem meg róluk mint násznagy! "most ők is boldogan tekintenek le rátok örűlve a boldogságotoknak" És 3 pici mécses világitott egy pici asztakán! Képletesen ott voltak velünk!
2015. febr. 25. 15:46
7/7 anonim válasza:
Szia, nekem néhány éve halt meg apukám, gondolkoztam, hogy a templomba egy üres székre teszünk virágot anyu széke mellé, de attól nagyon szomorú lett volna mindenki, ezért én végül elvetettem ezt az ötletet, de lehet ezt is. Mi másnap vittük ki a sírjára a menyasszonyi csokrot, meg sok virágot, ami megmaradt. Nagyon nehéz volt sírás nélkül végigcsinálnom a napot, ha valaki még beszédben megemlítette volna, biztos, hogy ott bőgtem volna el magam, és nem tudom, hogy hagytam volna abba. Te ismered magad, hogy bírnád-e, de szerintem nagyon szép gesztus megemlékezni róla. Nekem így könnyebb volt, hogy másnap mentünk ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!