Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Galambröptetés, pillangóröptet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Galambröptetés, pillangóröptetés, héliumos lufi, lampionok. Tényleg ennyi?

Figyelt kérdés
Szeretnénk a nagy napon valami különlegeset alkotni, maikor kijövünk a Hivatalból, de bármelyik oldalra mentem fel, kb 20E forint körül kezdődnek. Van itt valaki aki olcsóbban megúszta? Vagy hagyjuk ki..? Tényleg szép, tapasztalatokat is várok. Köszönöm!

#pillangóröptetés #galambröptetés #lufiröptetés #lámpionok
2015. febr. 24. 13:48
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Igen a buborékot csak gyerekeknek gondoltam.

Varratom a ruhámat, de nem akarom tönkre tenni.

2015. febr. 25. 13:14
 32/35 anonim ***** válasza:
2015. febr. 25. 13:22
 33/35 anonim ***** válasza:
Előző hozzászólásról jutott eszembe, tavaly nyáron ilyet láttunk: [link] Jópofa, emlékezetes. :)
2015. febr. 25. 13:54
 34/35 anonim ***** válasza:
Na jol van, mi csak itt hulyeskedunk, kulonjaratu kisvonatokkal, meg hintoslovakkal. 20 ezer forintert nem sokat lehet alkodni.
2015. febr. 25. 14:03
 35/35 anonim ***** válasza:
25%

Nem tudom, én nem érzem ezeket giccsesnek, meg ilyesmi. Mármint annak érzem, de az egész esküvősdi egy hatalmas giccs, pár galamb vagy pillangó nem oszt nem szoroz :D

Mondjuk az én esküvőmön nem lesznek ilyenek, de másén tetszik, ha olyan az egésznek a hangulata, hogy beleillik.

2015. febr. 25. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!