Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvők végén mit szoknak csinálni a rengeteg lufival?
Figyelt kérdés
sok esküvői képen láttam már, hogy több száz, vagy ezer lufival dekorálják a helyszint, hatalmas csokrokba, vagy oszlopokba kötik őket.
Amikor vége a lagzinak, akkor hova teszik ezeket?
2012. júl. 26. 10:06
1/8 anonim válasza:
Gondolom, kidobják, mert úgyis leengednek.
2/8 anonim válasza:
Mi otthagytuk az étteremben, csináljanak vele amit akarnak :)
Viszont másnap visszamentünk elvinni a maradék cuccainkat, és láttam, hogy három gyerek a lufikkal játszik, megmosolyogtatott, jól esett :D
3/8 anonim válasza:
két ilyen lufis lagziba voltam, másnap mentünk leszedni őket jöttek a rokon gyerekek is és jól elszórakoztak vele, minden kis gyerekes család teli volt lufikkal
4/8 anonim válasza:
nálunk is a felét tuti leszedték a gyerekek. Illetve nem nálunk hanem ahol voltunk eddig.
5/8 anonim válasza:
adnék a gyerekeknek 1 rahedlit, plusz otthagynám a többit. a családos gyerekeknek szétosztják szerintem. nálunk amúgy nem lesz lufidekor, csak kb 15 darab lufit veszek, hogy a gyerekeknek legyen mivel rohangálni. ez gondolom reggelre kidurran, ami esetleg túléli az éjjelt az hazaviszik.
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, én csak tippelek, hogy a gyerekek hazahordják, illetve ami maradt azt kiszurkálják és kidobják, hacsak nem enged le magától.
7/8 anonim válasza:
Amikor már tetőfokára hágott a hangulat, akkor mindíg megtámadtuk a lufikat (általában héliummal töltöttek), vékony lesz a hangod, ha beszívod, jó móka. Mindíg hamar elfogynak. Ha marad, azt a gyerekek elviszik haza.
8/8 anonim válasza:
Nekünk kifejezetten szólt az ifjú pár (közeli barátaink) hogy okvetlenül vigyünk haza lufit a 2 éves fiunknak, ha akarjuk, akár az összeset!
Az összeset nem vittük, eléggé leeresztettek már, de a fiamnak annyira tetszik,hogy nem merem kidobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!