Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Galambröptetés, pillangóröptetés, héliumos lufi, lampionok. Tényleg ennyi?
20. Tessék?
:D >D >D >D
Úgy értette az előző, hogy f*ngott. Nem ismered azt a kifejezést a szellentésre, hogy galambot röptet, galambot ereszt? :D
ON: Szerintem ezek elég giccses szokások, bocsi, nekem nem jön be.
nem olvastam el, lehet írták már. Most jött divatba a bubifújás, nagyon jó képeket lehet készíteni
Nálunk ezek közül csak lampion volt,de az is sima egyszerű,nem a világítós fajta.
Héliumos lufira gondoltam én is,de sokalltam az árát,ezt egy felesleges plusznak gondoltam így nem lett és igazából nem is hiányzott. :-)
BUBIFÚJÁS!!!
Ha béreled a ruhát, akkor érdemes vigyázni ezzel. Nekem nagyon nyomatékosan felhívták a szalonban a figyelmemet, hogy a ruháknak a buborékok ártanak a legjobban. A pörköltszaftot és a fűfoltot is kiszedik a ruhából, de ha a buborék a ruhán pukkan ki, akkor megy a kukába. Nyilván anyagtól függ, az enyém pont olyan anyagú lesz, aminél ez igaz.
Csak azert, mert bubit a gyermekek fujdogalnak.
Ki az Isten nyila akar ragados, szappanos bubi lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!