Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Úgy gondoltuk saját magunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy gondoltuk saját magunk csináljuk a meghívóinkat az esküvőre. Van valami tippetek, hogy ne legyen béna?

Figyelt kérdés

Nyilván minőségi papírt veszünk hozzá, és rendesen megszerkesztjük a szöveget.

És még? Masnizzunk? Mintát tegyünk rá? Nem akarunk giccset csinálni belőle, de azt se akarjuk, hogy olyan hatása legyen, hogy "na, kinyomtattuk otthon, ennyit is ér az egész".

Ti hogy csinálnátok?

2015. febr. 20. 13:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A miénk nagyjából így nézett ki, csak sima felületű papírral:

[link]

Pontosabban: 3 réteg papír volt, 1 pausz, ezen voltak a neveink, 1 fehér gyöngyház névjegykártya papír, itt volt a szöveg, és 1 színes karton, hogy jobb tartása legyen. A színes karton vissza volt hajtva 1 cm-t, leragasztva, hogy a pausz ne penderedjen annyira. Ezen a karton sávon volt 1 fehér masni. A szöveg mögé beillesztettem egy halvány nászpár körvonalat.

Sokan dicsérték, és nem hitték el, hogy saját gyártmány. Dagadt is a májunk :D sok munkánk volt vele, mire megszerkesztettük mm-re pontosan a 60 db-ot.

Az itthoni nyomtató viszi a vastagabb papírt szerencsére, a munkahelyemről kölcsönkértem papírvágó szerkentyűt, enélkül nem mertem volna belevágni.

2015. febr. 20. 16:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Nézzetek ötleteket...

Legyen egyszerű, de frappáns, ne csiscás..

Az ízléseteken áll, egyik sem igazán bonyolult

Lehet kapni kontúrmatricákat, meghívő felirattal..

Kiszúrókat..

Szerintem egy ötletesen hajtogatott, és osztott meghívó, egy szalaggal átkötve, és a meghívőfelírattal nagyon szuper tud lenni

2015. febr. 20. 17:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Most éppen olyan kedvemben vagyok, így ha gondolod, szívesen megszerkesztem neked számítógépen. Írj privit.
2015. febr. 22. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez kedves

[link]

Csillámos papír

[link]

Csomós

[link]

Tortacsipkés

[link]

Ezüstre fújós csipkés

[link]

Vágóeszköz

[link]

Hímzéses

[link]

Ruhás

[link]

Zsírcerkás

[link]

2015. febr. 23. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!