Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Vicces" vagy mosolyogtató történetek esküvő alkalmával? ( Akár saját, akár látott)
Nálunk több jó helyzet is volt.
A fényképezkedés délelőtt volt és valahogy mindenki eltünt a házból, anyukám és hugom is, senki nem maradt csak apukám. Egyedül nem bírtam felvenni a ruhámat. Szóltam apukámnak mosolyogva, hogy segítsen majd felvenni szólok neki, erre ő tiszta stresszbe lett, hogy ő öltöztet, kereste a nőket, de sehol senki. Csak nevettem, végül nagynehezen rámadta, de eltartott egy darabig, kétszer fordítva.... Aranyos volt.
Később, ahogy felöltöztem, kimentem a nappaliba, apukám idegessgében cigizett és a hamutálat persze nem tudom miért a kanapéra rakta, amit én nem vettem észre és hopp beleültem. Vettem a cipőmet, nem éreztem, hogy alattam a hamutál a nagy ruha miatt. Apukám kereste hol van, majd hozott egy másikat. Felálltam és... Hú egyből, tiszta ideges lett, jaj kislányom beleültél, istenem, hogy szedjük le, jaj mi lesz. De semmi nem lett, alig lett olyan a ruhám és pillanatok alatt lejött róla a hamu. :)
Majd később, mentünk fényképezkedni. A párom unokabátyja vitt minket, én ültem elöl az autóban. Odaértünk, segíteni akart kiszálni a srác és ahogy kinyitotta a kocsiajtót, az egész ruha a nyakamba ugrott, tehát szép belátást nyerhetett, mindenem kint volt, köszönhető az abronycsnak. :D Én úgy égtem!! De csak nevettem.
Tehát voltak még ilyenek, de ízelítőnek ennit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!