Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakit látott a vőlegénye az esküvő előtt a fehér ruhában?
Májusban lesz az esküvőnk,megvan a ruha együtt vettük meg viszont amikor felpróbáltam látott benne a vőlegényem és azóta csak azt hallom,hogy baj lesz meg minden féle negatív dolgot mondanak. Kicsit félek,hogy igazuk van/lesz de remélem ,hogy ez csak tényleg babona és nem válik be. Mi a tapasztalatok? Nem tudom,hogy jó ötlet volt-e hogy látott
Köszönöm szépen a válaszokat! 21/L
Jajj nehogy már elhidd a babonákat..
A házasság csak rajtatok műlik hogy alakul
látott, együtt választottnk ruhat.. A szalonban mondták, hogy ez nem is annyira ritka dolog, csak sokan pnt a babona miatt nem mondják másoknak.l.
Miért válna be? Ez csak egy ruha....
Az énrruhám hátul kötős volt, a férjem tanulta meg a szalonban hogy kell összerakni.
Az esküvő előtt is ő adta rám.
Egy csomóan a ceremónia előtt lerendezik a fotózást.
Hülye babona csak.
engem is látott.
Áprilisban lesz a 19. házassági évfordulónk.
Engem nem látott, mégis válás lesz a vége 13 év után.
Sőt, rajtam volt "valami új, valami régi, kölcsönkapott"
vagyis a babona szerint tökéletesen kellene működnie a házasságunknak. De nem így lett, ez van. Ne foglalkozz a babonával, a boldogságotok a ti kezetekben van.
Babona arra jó, hogy rá lehet valamire fogni ha nem működik a házasság.
Csak rajtatok múlik,kettőtök döntésein.
Mi együtt választottuk ki a ruhákat, az összes ruhapróbámra jött a férjem is, a nagy nap reggelén együtt készülődtünk, egymást öltöztettük, és köszönjük, boldogságban, harmóniában élünk.
Jó szervezkedést, sok boldogságot Nektek! :)
Jaj, hagyjuk már a babonákat. Ha ebből indulunk ki, akkor az esküvőt is halasszátok el legkorábban őszre.
Azt mondja ugyanis a népi hagyomány (egy szólás mondásos könyvben olvastam), hogy a korai esküvőnek sosincs jó vége. A magyarázat pedig az volt hozzá, hogy régen az emberek kora tavasztól kora őszig dolgoztak a földeken, csak akkor házasodtak ősz előtt, ha nagyon sürgős volt. Érts: összejött idő előtt/ vagy tervezés nélkül egy baba.
Egyébként engem is látott, és még együtt vagyunk.
Off: középsuliban azt mondták, hogy aki elhagyja a szalagját szalagavató után, az a babona szerint megbukik az érettségin. Nekem sikerült: elhagyni is, meg kitűnőre érettségizni is.
Ennyit a babonákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!