Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi cipő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi cipő?

Figyelt kérdés
Köves szép kis magassarkút cipőt szeretnék. Ki honnan vásárolta meg? esetleg hogy ha képet tudnátok küldeni róla.

2015. febr. 10. 06:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

mivel kicsi a lábam, és nem találtam rá olyat, ami tetszik, mert ami tetszik, azt csak 36+ gyártják (a gyártó oldalán is az a legkisebb), így én készíttetem cipőkészítővel... nem olcsó, de a visszajelzések alapján nagyon kényelmes és strapabíró, hiszen gyakorlatilag a lábadra öntik

de ha találtál "kőtelen" cipőt, magad is ráragaszthatod strasszragasztóval a starsszokat pl

2015. febr. 10. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Konkrétan kínaiban :)

3500 ft volt.

[link]

Ugyan ez a cipő, csak az enyémen még van egy kis kő ott, ahol összefonódik az anyag.

Luszi a márkája, tehát ha szalonban látsz ilyet, akkor mosolyodj el :)

2015. febr. 10. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Most találtam és eszembe jutott a kérdésed. :)

Én is cipőt vadászok az esküvőmre, de sajnos még én sem találtam meg az igazit.

2015. febr. 10. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is a kínaiban találtam cipőt. Egy gyönyörű ekrü szatén cipő volt. Mikor mentem próbára, a csajszi meg is dicsérte a cipőmet, kérdezte, hogy hol és mennyiért vettem. Mikor mondtam neki, csak nézett. Mondta, hogy náluk ilyenek vannak kb 15 ezerért. Az enyém kb 3500 volt. :-)
2015. febr. 10. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem nehéz lesz cipőt találnom. Budapesten ahogy kölcsönzőről kölcsönzőre jártam, betértem a Salamander cipőboltba. 37 és feles a lábam , és pont találtam egy álomszép 37 és feles bőr cipőt. Nagyon kényelmes talpkiképzéssel és 5-6 cm-es sarokkal. Fehér finom fehér bőr rátett virágokkal az orrán, és minden virág közepe egy kristály. 14 ezerre volt leárazva 28-ról Olyan mintha Hamupipőke cipellőjét ötvözték volna a scholl kényelmével. Szóval érdemes a Salamanderbe is benézni. Külön tetszik hogy feles számozásaik is vannak.
2015. febr. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!