Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szokás nálatok, kit kértek fel tanúnak?
Én a legjobb barátnőmre gondoltam, sok mindenben mellettem állt a múltban, igazi, (remélem(sírig tartó barátságunk van. Nem tinik vagyunk, hogy holnapra összevesszünk. :)
Beszélgettem anyukámmal, szóba került, mondtam neki, kit szeretnék, mire elképedt, hogy de hát az nem szokás- ilyenkor a keresztszülőt (közülük az egyiket)kell megkérni. Anyukám szerint keresztanyám nagyon meg lenne sértődve, ha nem őt kérem fel.
Én meg pislogtam, mint hal a szatyorban.
Nincs rossz kapcsolatom keresztanyámmal, sőt, de meglepett ez a szokás.
Ti hallottatok már róla? Nálatok hol volt?
Anyám is mondta ezt a keresztszülős dolgot. Engem pont nem érdekel, nem is ismerem a keresztszüleimet egyáltalán.
Nekem a legjobb fiúbarátom lesz a tanúm.
Én nem vagyok megkeresztelve, így nem lehet a keresztszülőm a tanum. :D
Nekem az anyukám lesz, a vőlegényemnek is, mert úgy esett, hogy rajtuk keresztül jöttünk össze. :)
Nagyon örülnek neki. :)
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam. :)
Végül keresztanyumat fogom felkérni, a barátnőm pedig koszorúslány lesz. :)Köszönöm a tanácsokat, véleményeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!