Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen napra eshet az esküvő/l...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen napra eshet az esküvő/lagzi?

Figyelt kérdés
Voltatok már pénteki esküvőn? Jó lenne, ha 14-ére esne a dátum,de legközelebb augusztusban lesz 14-e péntek. a szombati napok a februári és márciusi hónapra ki is fújnak :D ....novemberi lesz még 14. Az jó hideg, bár szép tradíció lenne, keresztszüleim akkor házasodtak. IDén 61 éve lesznek együtt.
2015. febr. 8. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
bármilyen napra amikor nektek jó :) hétköznap is lehet házasodni nem csak szombaton :)
2015. febr. 8. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
attól függ, hogy milyen jellegű lenne az esküvő. láttam már olyat is, hogy egyik nap van a polgári(pl pénteken szűk családi-baráti körben+állófogadás) és szombaton meg a templomi lagzival. ez azon is múlik, hogy ki hogy ér rá és a rokonság-barátok.
2015. febr. 8. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Mikyenre nem

Nem eshet ünnepnapra, és munkaszünetire,mtehát vasárnap sem lehet..

Minden más simán..

Gyakori a pénteki esküvő..bár nem feltetlenül szerencsés ha nagyobb esküvő

Nov 14 nagyim szülinapja :)

2015. febr. 8. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj a péntekkel, csak ne lepődjetek meg, ha páran nem tudnak eljönni mert későig dolgoznak vagy nem kapnak szabadságot.

Én pénteken mindig korán végzek így a pénteki ünnepségeket (mindegy milyen esemény) alapvetően jobban szeretem, mint a szombatit, mert így még marad egy napja kipihenni magát az embernek, nem megy el rá az egész hétvége. Plusz én ráérek péntek délután rendbetenni magam :) Az emberek többsége viszont szerintem nem így van ezzel.

2015. febr. 8. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Voltunk és jó volt. Messzire mentünk és nem az volt, hogy szombat hajnalban lefeküdtünk és vasárnap arra keltünk, hogy szedelőzködjünk is, mert menni kell haza ugyanis holnap meló.

Szabadságot meg max. az nem kap, aki gyapotültetvényen rabszolga, az esküvők időpontjáról jóval hamarabb szoknak a párok szólni, így időben lehet kérni egy szabad pénteket is.

2015. febr. 9. 02:52
 6/8 anonim ***** válasza:
mármint szombatról vasárnapra virradó hajnalban fekszünk le a lagzi után ugye
2015. febr. 9. 02:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Bármilyen napra eshet. Manapság csak azért szokták itt, Magyarországon (meg a környező országokban) szombatra tenni, mert az emberek egy részének az tuti szabadnap, amikor ráérnek, és másnap sem kell korán felkelni.

A néphagyomány szerint egyébként, azt hiszem, szerda, szombat és még egy nap volt a lagzis nap, de a harmadikra nem emlékszem.

2015. febr. 9. 07:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk pl. csütörtökön volt és mindenki el tudott jönni. Igaz, hogy szilveszter volt, de akkor is munkanap elvileg :)
2015. febr. 9. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!