Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis esküvőt mivel lehet egy kicsit feldobni?
Figyelt kérdés
Kis esküvőnk lesz 15-20 fős, csak egy vacsora lesz vőfély és zenekar nélkül, mert ennyire lesz pénzünk. Mivel színesíthetnénk egy kicsit az estét?2015. febr. 3. 12:28
1/11 anonim válasza:
Mindenképpen intézzetek akkor egy hifit, pár hangfalat, és töltsetek le vagy játszatok le minél több mulatós-lakodalmas számot, mert enélkül meghal a buli.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen a zenét így tervezzük! Köszönöm a választ!
2015. febr. 3. 12:53
3/11 anonim válasza:
zenével..
a vőfély azért kell leginkább, hogy irányítsa a násznépet, 15-20 főnél ez felesleges( nálunk 100 főnél sem volt szükség játékokra, senki sem unatkozott)
legyen jó zene…arra szánjatok időt, jó összeállítással, változatosan cd-ket, dvdket…hifivel..
vagy szerezzetek valaki haknizenészt aki 10-20ért vállalja, hogy kezeli a zenét (ha ez nem sok, az idő amit rászántok, plusz a többi)..egyébként sem árt, ha van aki felügyel
más nem nagyon kell sztem
4/11 anonim válasza:
Esetleg egy pár ilyen vőfély stílusú vicces valamivel előállhat valaki családtag, ha elvállalja.
Ha nincs rá vállalkozó egyén, akkor nem tudom. :/
első voltam
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. febr. 3. 13:00
6/11 anonim válasza:
közben írtad.. sztem más nem kell
7/11 anonim válasza:
Nálunk a férjem édesapja vágatott egy ismerősével egy pár perces videót a gyerekkori, és a fiatalkori fotóinkból, aztán azokból, amiken már együtt vagyunk, kronológiai sorrendben, és raktak be alá zenét. Mivel a rokonságunk egy része akkor találkozott először, meg amúgysem láttak rólunk kiskori képeket, mindenkinek nagyon tetszett. Ha lesz aprósütemény, akkor lehet a leves előtt vetíteni, vagy lehet a tortavágás előtt is. Nekünk feldobta az estét:) Egyébként meg amikor körbejártok pár szót váltani mindenkivel, akkor nagyon gyorsan repül az idő, én egy kicsit csalódott is voltam, hogy milyen hamar vége lett:)
8/11 A kérdező kommentje:
Ez is jó ötlet, köszönöm szépen!:)
2015. febr. 4. 10:22
9/11 anonim válasza:
Igazán fel tudnád dobni, ha valaki mérgesen megjelenne 2 babával:DDD
Sok boldogságot Nektek!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!