Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 evesen, varandosan hazasodni, csak a baba miatt erdemes?
Az én szüleim így házasodtak, igaz a második gyereknél. Apukám szerint egyszerűbb egy házasságot elintézni, mint az apaságit. Azóta persze nem tudom, hogy változott a helyzet.
Egy esetben nem tenném: ha szép nagy esküvőt, lagzit akartok, akkor inkább később. Hiszen terhesen nagyon kell vigyáznod magadra, nem ihatsz, stb. De akkor is tegyen apaságit az apa.
nezd, a szuleim is csak miattam hazasodtak...elegge viharos valasuk volt, mar az eskuvonel sem szerettek egymast igazan...
En azt mondom, hazasodni csakis szerelembol szabad!
"Nem lehetetlen tabletta mellett teherbe esni..."
Nem lehetetlen, de szinte semmi esélye sincs, ha rendesen szedik stb. stb. Ezen az oladon viszont mindenki tabletta mellett esik teherbe, és valljuk be, akkor nem is lehetne kapni.
Természetesen az is azt írja, hogy tabletta mellett, aki nem is szed semmit és a barátja bedugdosta koton nélkül a hancúrlécet, meg félig beleélvezett, de ő utána fejreállt, vagy kádban fürdött, mert azt hitte az elég, de tudja jól, hogy ha ezt leírná, akkor - joggal - lehülyéznék, így inkább azt hazudja, hogy tabletta mellett történt és rendesen szedte, mert reméli, hogy nem köt akkor senki bele abba, hogy mekkora gyökér. Ami nem is lenne gyanús, ha nem lenne belőlük heti ötven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!