Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 evesen, varandosan hazasodni, csak a baba miatt erdemes?
"Én hlyét kapnék, ha a gyerekem a nyakamra szülné a sajátját."
Mondjuk biztos nincs gyereked, vagy csak simán nem szereted, mert ha lenne, nem így beszélnél róla, függetlenül attól, hogy esetleg nem lennél felhőtlenül boldog.
Egyébként kérdező, hülye lennék hozzámenni valakihez, aki egy apaságit se bír tenni.
Különben meg úgy is szétmentek majd. 16 évesen összejöttetek.... az ilyen kapcsolatok kb. 100%-ban halálra vannak ítélve, ahogy elkezdek felnőni, szinte biztos, hogy nem egy irányba fogtok fejlődni és kész is a szakítás oka.
Nézd, én 19 évesen mentem férjhez, bár nem baba miatt, egy éve sem voltunk még együtt. Tavasszal 19 éves házasok leszünk.
Mások meg 6-8 év után, 30 fölött házasodnak és 35 évesen elválnak.
nincs mindenkire érvényes szabály. Senki máson nem múlik, hogy mi lesz ebből az egészből, csak rajtatok.
honnan tudod, hogy a semmire szül? Én is szültem 20 évesen, akkor már simán dolgoztam két éve, férjem meg hat éve... és ráadásul, fujj, mekkora szemétség, albérletben laktunk.
Aki 19, az csak csóró naplopó lehet?
"De jo hogy masik orszagban adozok, nem kell a sok ingyenelo gyereket eltartanom aki gyerekkent a semmire potyogtat!"
Azért ne haragudj, de egy nagy csomó szakmával már dolgozhat és kaphat majd jó gyedet. Azért mert 19 éves? Ha mondjuk 25 éves lenne, akkor még az is lehet, hogy épp csak kiesett az egyetem kapuján egy napot nem dolgozott és nincs semmije sem, de a diplomájával elhelyezkedni se fog pár évig, mert olyan. 18 felett már a korából semmire sem lehet következtetni. Lehet akár gyakorló fodrász is, aki jobban keres, mint te.
""Én hlyét kapnék, ha a gyerekem a nyakamra szülné a sajátját."
Mondjuk biztos nincs gyereked, vagy csak simán nem szereted, mert ha lenne, nem így beszélnél róla, függetlenül attól, hogy esetleg nem lennél felhőtlenül boldog. ""
Én sem lennék boldog ha a lányom 19 évesen a nyakamra szülné a gyerekem, de még akkor sem lennék túl boldog ha esztelenül tenné a későbbiekben.
Pont most van amúgy egy érdekes eset egy ismerősömnél : a csaj 26 éves, tehát nem kiskorú, gyereket vár egy idi*tától, nem dolgozik egyik sem, majd a szülő nyakára szüli a gyereket, a nagy semmire, ahol amúgyis laknak már 5-en... (házban laknak ez a tiszta szerencséjük).
Ő pl hova szüli a gyereket? Miből neveli fel?
Mert akármilyen szomorú is, a gyerek a szeretetből nem fog jóllakni!!
Kérdező, ha nálatok nem szülőkre való szülés fog menni, azaz a semmire szültök, akkor áldásom rátok!
Ha mégse, szégyeljétek magatokat !
"Azért ne haragudj, de egy nagy csomó szakmával már dolgozhat és kaphat majd jó gyedet. Azért mert 19 éves? Ha mondjuk 25 éves lenne, akkor még az is lehet, hogy épp csak kiesett az egyetem kapuján egy napot nem dolgozott és nincs semmije sem, de a diplomájával elhelyezkedni se fog pár évig, mert olyan. 18 felett már a korából semmire sem lehet következtetni. Lehet akár gyakorló fodrász is, aki jobban keres, mint te."
SAJÁT TAPASZTALATBÓL mondom, hogy aki nagyon akar munkát, vagy a szakmájában elhelyezkedni, az TUD!
Az már más ha nem bombafizetéssel indulsz!!
A tapasztalat a lényeg a kezdésnél, nem az hogy várd hogy öledbe pottyanjon a vezető pozició!!!
TANULJÁTOK MÁR MEG !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!