Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 19 evesen, varandosan hazasodn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 evesen, varandosan hazasodni, csak a baba miatt erdemes?

Figyelt kérdés
Ha nem hazasodnank ossze, akkor az en nevemet kapna a pici, ha megszuletne, ugyanis apasagi nyilatkozatot kene tennie ahhoz az apanak, hogy ove a pocaklako.

2015. febr. 2. 18:04
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
59%
Nem értem, aki azt mondja, kár házasodni, miért mondja? Igen, NORMÁL esetben 3 év után 19 évesen korai házasodni. Na de gyereket vállalni meg még koraibb, mégis az már adott, akkor már nem mindegy? Az sokkal szorosabb kötelék, ami elvileg egy életen át összeköti őket, ha együtt maradnak, ha nem. Akkor már nyugodtan összeházasodhatnak, felesleges várni vele.
2015. febr. 3. 09:54
 32/51 anonim ***** válasza:

"Akkor már nyugodtan összeházasodhatnak, felesleges várni vele."

Kivéve, ha azt írja, hogy "csak a baba miatt" meg csak azért, mert olyan nyomorék a pasi, hogy egy apaságit nem tud csinálni.

2015. febr. 3. 10:21
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

"Kivéve, ha azt írja, hogy "csak a baba miatt" meg csak azért, mert olyan nyomorék a pasi, hogy egy apaságit nem tud csinálni."

Ha valaki már az apaságig nem vállalja, akkor az esküvőt pláne nem fogja, tehát eleve nem értem a dolgot.

2015. febr. 3. 10:36
 34/51 anonim ***** válasza:
68%

"Ha valaki már az apaságig nem vállalja, akkor az esküvőt pláne nem fogja, tehát eleve nem értem a dolgot."

De az buli meg menő és biztos finanszírozzák a szülők, hogy ünnepeltessék magukat. Mennyivel királyabb már, mint simán felelősséget vállalni!

2015. febr. 3. 10:59
 35/51 anonim ***** válasza:
Párom anyukája is 19 évesen szült, de akkor már mindketten dolgoztak. Becsúszott a baba és összeházasodtak, azóta is együtt vannak (már 27 éve), szeretik egymást pedig voltak családi gondok. Nem kizárólag a baba miatt házasodtak, csak mondjuk úgy, hogy meggyorsította a folyamatot.
2015. febr. 3. 13:04
 36/51 anonim ***** válasza:
28%
A mai világban a 19 éveseknek még iskolában a a helyük. Tudtommal. egy fodrász szakmát is 4 évig tanulnak, min. 18 évesen végeznek. 20 éven aluli fiatalokat pár órás, rosszul fizető állásokban alkalmaznak.
2015. febr. 3. 16:13
 37/51 A kérdező kommentje:

16 eves koromtol diakmunkaztam, szoval van mibol eltartani a picit. A parom szulei segitenek, ha szukseg lenne ra, de NINCS! Parom ugyan ugy dolgozik.

Koszonom azoknak, akik kedves szavakat irtak, jol esett:)

2015. febr. 3. 17:06
 38/51 anonim ***** válasza:

"De az buli meg menő és biztos finanszírozzák a szülők, hogy ünnepeltessék magukat. Mennyivel királyabb már, mint simán felelősséget vállalni!"

Ennek továbbra sincs értelme. Ha meg házasok, automatikusan a gyerek apja, nem kell elismerés. Akkor milyen felelősséget nem vállal? Függetlenül a lagzitól? Hol írták, hogy nagy esküvőt akarnak?

2015. febr. 3. 17:50
 39/51 anonim ***** válasza:
16%

diakmunkabol? ez azt jelenti nincs szakmad nincs munkad nincs allando fix jovedelmed

egyenes ut a mregelhetesi anyasag fele

2015. febr. 3. 18:03
 40/51 A kérdező kommentje:
Egy szoval nem mondtam, hogy nincs szakmam! Tavaly vegeztem, szakmai bizonyitvannyal. Szoval, ha a pici betolti a 3 evet, tudok menni dolgozni!
2015. febr. 3. 19:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!