Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 evesen, varandosan hazasodni, csak a baba miatt erdemes?
"Akkor már nyugodtan összeházasodhatnak, felesleges várni vele."
Kivéve, ha azt írja, hogy "csak a baba miatt" meg csak azért, mert olyan nyomorék a pasi, hogy egy apaságit nem tud csinálni.
"Kivéve, ha azt írja, hogy "csak a baba miatt" meg csak azért, mert olyan nyomorék a pasi, hogy egy apaságit nem tud csinálni."
Ha valaki már az apaságig nem vállalja, akkor az esküvőt pláne nem fogja, tehát eleve nem értem a dolgot.
"Ha valaki már az apaságig nem vállalja, akkor az esküvőt pláne nem fogja, tehát eleve nem értem a dolgot."
De az buli meg menő és biztos finanszírozzák a szülők, hogy ünnepeltessék magukat. Mennyivel királyabb már, mint simán felelősséget vállalni!
16 eves koromtol diakmunkaztam, szoval van mibol eltartani a picit. A parom szulei segitenek, ha szukseg lenne ra, de NINCS! Parom ugyan ugy dolgozik.
Koszonom azoknak, akik kedves szavakat irtak, jol esett:)
"De az buli meg menő és biztos finanszírozzák a szülők, hogy ünnepeltessék magukat. Mennyivel királyabb már, mint simán felelősséget vállalni!"
Ennek továbbra sincs értelme. Ha meg házasok, automatikusan a gyerek apja, nem kell elismerés. Akkor milyen felelősséget nem vállal? Függetlenül a lagzitól? Hol írták, hogy nagy esküvőt akarnak?
diakmunkabol? ez azt jelenti nincs szakmad nincs munkad nincs allando fix jovedelmed
egyenes ut a mregelhetesi anyasag fele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!