Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez drága? (terembérlés)
Figyelt kérdés
100 +-os lagzi. A terembérlés 4000 ft/fő, amiben benne van a szakács, a felszolgálók, a terítékek stb. Mi vihetjük be az alapanyagokat, süti, torta, tömény stb. Az üdítőt ők adják, de az szerintem nincs benne a 4 ezer ft-ba. De csak amennyi fogy azt számolják fel. Megéri?2015. febr. 2. 15:05
1/10 anonim válasza:
igen, drága
kivéve ha az üdítő benne van az árban, ha nem akkro nagyon drága
2/10 A kérdező kommentje:
Értem. Kifejtenéd, hogy miért drága szerinted? Hogy legyen viszonyítási alapom! köszi :)
2015. febr. 2. 15:38
3/10 anonim válasza:
Nekünk 10.000/fő volt a korlátlan étel, korlátlan ital, terem, pincérnők, díszítés, székszoknya minden. És csodaszép volt. Ehhez képest tiétek sok szerintem. Ha a kaját hozzáadod meg az üdítőket amiket ti vesztek szerintem többe jönne ki. Nekünk az italba nem csak az üdítők hanem minden alkohol is korlátlanul benne volt.
4/10 anonim válasza:
bár azt nem írtad, hogy hol..
azért, mert létszámra vetítik ki.. egy terem, az terem, teljesen mindegy hogy 80, vagy 100 fő van-e benne
mégis ebben az esetben 80e a különbség..
400E ft csak a bérlésre rengeteg
erre jön még a kaja (egyébként a szakács, és felszolgálók díja ebben szokott bennefoglalva)
Te akarsz mindent vinni, és kiadsz ennyit a teremre? ez nem reális
5/10 anonim válasza:
Nekünk 100000 ft a terembérlés és 10000 ft/fő az étel-ital fogyasztás. Ebben a süti nincs benne, minden más igen.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem. Koszonom. Sajnos kisebb város és nincs más lehetőség, csak ez van ami ekkora számú vendéget tud fogadni. De akkor még körbe kérdezek hogy biztos ezek vanna e benne és nem több
2015. febr. 2. 23:15
7/10 anonim válasza:
Nekünk 4000 forint/fő a kaja, a terembérlés, a pincérek, a a szakács, és az alapterítékek.
8/10 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! a kaja is benne van?! ez hol, ha szabad kérdeznem, és hány főre?! :)
2015. febr. 7. 11:16
9/10 anonim válasza:
Természetesen benne van. Gyulán az egyik étteremben.
10/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, írtad is, hogy a kaja is.. hát az nagyon jó ár! Sajnos itt Hajdú-Bihar Megyébe nem igen vannak ilyen jó helyek, vagy én nem tudok róla :D
2015. márc. 5. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!