Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen beltéri helyszínt ajánlanátok egyházi esküvői szertartásra Budapest körzetében?
A belvárosi Harmónia Palota, a Városligeti tó mellett található Városliget Café, a Budavári Szalon, a városmajori Barabás Villa, ezek mind-mind nagyon szép és elegáns helyszínek.
Személyes kedvencem a Barabás Villa.
Ilyesmikre gondoltál?
Nagyon köszönöm, ezek szuper ötletek. :)
A svábhegyi gyülekezetben még nem voltam, de nagyon tetszik. Nem tudom arra mennyire nyitottak ott, hogy a saját lelkészünk adjon össze, és ők "csak" a helyszínt adják, de ha ez kivitelezhető lenne, az szuper lenne... (mindenképp a "saját" lelkészünket kérjük meg a házasságkötésre, csak a mi gyülekezetünknek nincs ilyen szép temploma, azért nézelődünk.) na de majd utánajárok, a hely nagyon szép. :)
A Barabás villa tényleg nagyon szép, ott egyedül az ártól félek, de most amit találtam róla (egy ugyan 6 évvel ezelőtti menyasszony fórumhozzászólásában) olcsóbb, mint más helyek, amiket néztünk. :)
Nagyon köszi, a továbbiakban is, ha valaki ír még, szívesen fogadjuk az ötleteket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!