Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jövőre lesz az esküvőnk, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőre lesz az esküvőnk, de a tanú kérdés már foglalkoztat. Ti hogy oldanátok meg, hogy ne legyen sértődés, kellemetlen helyzet?

Figyelt kérdés

Első gondolatom Keresztanyám volt, mindig is jó kapcsolatban voltunk és biztos vagyok benne, hogy várja a felkérésemet.

Mikor Anyukám megkérdezte, kit választanék, azt javasolta, hogy inkább egy semleges személyt válasszak, aki egyik családhoz sem vagy mindkettőhöz tartozik, pl. a Tesómat. A javaslatot azért tette, mert a Szüleim elváltak, Keresztanyum Apa testvére. Gondolkodtam a dolgon, de utóbb kiderült, hogy Tesóm meghallotta a beszélgetésünket és boldog volt a gondolattól, hogy akár még Ő is lehet a tanúm. Ezáltal generálva lett egy újabb "gond", mert egyiküket sem szeretném megbántani azzal, hogy nem Őt választom.

A másik, ami még aggaszt az ülésrend. Ha Keresztanyum lenne a tanúm, nem szívesen ültetném a fő asztalhoz, mert Anyával nincsenek a legjobb kapcsolatban, nem szeretném egyiküket sem kellemetlen helyzetbe hozni. Arra is gondoltam, hogy a fő asztalnál csak a szülők ülhetnének. Akinek van ötlete, szívesen veszek minden javaslatot!

2015. jan. 26. 14:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Ezen már én is gondolkodtam, mert nekem a tesóm eldöntötte, hogy ő lesz a tanúm, de én nem őt szeretném, hanem egy olyan személyt, aki amikor a kapcsolatunk alakulóban volt, akkor nem lehülyézett, hogy "De hát nincs is diplomája, mit akarsz te tőle", hanem aki maximálisan támogatott minket. ez pedig a legjobb barátom élettársa.

De nem nagyon fog érdekelni, ha megsértődik. Ez az én napom, és aki duzzogni akar, az duzzogjon, csak legyen kedves csendben tenni. Különben ismeri a kijárathoz vezető utat. Igen, ennyire beönzőztem.

2015. jan. 26. 17:12
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Én azt kérném fel, akivel jobb a kapcsolatom. Más tanácsot nem nagyon tudok adni, mivel se tesóm nincs, se keresztanyám, vagy bármilyen rokon, akivel közelebbi a kapcsolatom, így nálam barát lesz a tanú.
2015. jan. 29. 12:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Huuu, egy időre eltünt a kérdésem, most talàltam rà újra... érdekes. Azóta milyen sok vàlaszt kaptam, köszönöm a sok hasznos hozzàszólàst, remélem jól döntök majd. :)
2015. jún. 25. 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:
57%
én a két barátnőm között gondolkozom. szerintem kalapból húzás lesz a vége.
2015. júl. 3. 22:34
 15/15 Nga92 válasza:
57%
Nalunk kozeli baratokat szokas tanunak kerni, es csak a tanuk ulnek az ifju parral a szulok nem.
2018. okt. 9. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!