Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőre lesz az esküvőnk, de a tanú kérdés már foglalkoztat. Ti hogy oldanátok meg, hogy ne legyen sértődés, kellemetlen helyzet?
Első gondolatom Keresztanyám volt, mindig is jó kapcsolatban voltunk és biztos vagyok benne, hogy várja a felkérésemet.
Mikor Anyukám megkérdezte, kit választanék, azt javasolta, hogy inkább egy semleges személyt válasszak, aki egyik családhoz sem vagy mindkettőhöz tartozik, pl. a Tesómat. A javaslatot azért tette, mert a Szüleim elváltak, Keresztanyum Apa testvére. Gondolkodtam a dolgon, de utóbb kiderült, hogy Tesóm meghallotta a beszélgetésünket és boldog volt a gondolattól, hogy akár még Ő is lehet a tanúm. Ezáltal generálva lett egy újabb "gond", mert egyiküket sem szeretném megbántani azzal, hogy nem Őt választom.
A másik, ami még aggaszt az ülésrend. Ha Keresztanyum lenne a tanúm, nem szívesen ültetném a fő asztalhoz, mert Anyával nincsenek a legjobb kapcsolatban, nem szeretném egyiküket sem kellemetlen helyzetbe hozni. Arra is gondoltam, hogy a fő asztalnál csak a szülők ülhetnének. Akinek van ötlete, szívesen veszek minden javaslatot!
Ezen már én is gondolkodtam, mert nekem a tesóm eldöntötte, hogy ő lesz a tanúm, de én nem őt szeretném, hanem egy olyan személyt, aki amikor a kapcsolatunk alakulóban volt, akkor nem lehülyézett, hogy "De hát nincs is diplomája, mit akarsz te tőle", hanem aki maximálisan támogatott minket. ez pedig a legjobb barátom élettársa.
De nem nagyon fog érdekelni, ha megsértődik. Ez az én napom, és aki duzzogni akar, az duzzogjon, csak legyen kedves csendben tenni. Különben ismeri a kijárathoz vezető utat. Igen, ennyire beönzőztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!