Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is béna egy ilyen nászút?
Szeretünk utazni, ezért a nászúttal kapcsolatban mindenki arra gondolt, hogy majd biztos valami szirupos álomnászútra megyünk egzotikus helyre. Ez bizony nagyon sok pénz lenne, pedig tetszene, ezért szabtunk egy határt, amiből egy 10 napos olasz nyaralás jön ki, saját szervezéssel, apartmanban sok-sok kirándulással, kocsibérléssel.
Mindenkitől kapjuk a megjegyzést, hogy főzni akarok a nászúton? Meg miért nem dőlünk hátra és élvezzük a pihenést. Hozzáteszem voltunk már all inclusive punnyadós utakon, de ez most valóban mozgalmas lesz.
Mit gondoltok?
Az a lényeg hogy ti ketten jól érezzétek magatokat, ha ezt egy kempingben sátorban teszitek, akkor úgy.
Minket sokan megszóltak azért, mert nem külföldön voltunk nászúton. Hát pont lesartam az ilyeneket.
Mi voltunk ilyen 10 napos olasz körúton kocsival, amit mi magunk szerveztünk. Nagyon szuper volt, de nagyon-nagyon fárasztó.
A végére már nem sok erőnk maradt esténként is kimozdulni, inkább korán lefeküdtünk.
Ezért azt tanácsolom, hogy oké, hogy mozgalmas, de azért 2-3 tényleg lazább napot is iktassatok be.
Nekünk is ilyenek a nyaralásaink mindig. Utálunk egy helyben ülni. Mindig úton vagyunk, és úgy vagyunk vele, hogy ha már egy másik országban vagyunk, mindent látni szeretnénk.
Szóval szerintem nem béna, inkább ez, mint 1 hétig csak a tengerpart...
Szerintem egy saját magad szervezett nyaralásnál/nászútnál nincs jobb. Már eleve az, hogy magad szervezgeted, magad jársz utána mit kellene megnézni stb... és már hetekkel előre várod, hogy lásd azokat a helyeket, amiket megszerveztél, elterveztél... Ha így utazol bárhová is, sokkal nagyobb élmény.
Nem akarok senkit megsérteni, de ezekről az egzotikus wellness all inclusive utazásokról mindig a Győzike típusú emberek jutnak eszembe, akiknek ugyan van pénzük lefoglalni egy hiperszuperextra szállodát, de kreativitásuk/eszük már nincs egy jó kis nyaralást megszervezni. Tehát bárhol is vannak a világon, ugyanazt látják belőle, sokszor ki se merészkednek a hotel 200 méteres körzetén kívül. Állítom egyesek meg se tudnák mutatni egy térképen, hogy hol is voltak. Mindenesetre én jót mulatok az ilyen történeteken.
Én is voltam például Mauritiuson, de eszembe se jutott volna utazási irodával menni, foglaltunk magunk repjegyet, kis helyi autentikus szállást és egy bérelt autóval megnéztük azt a rengeteg természeti csodát, ami a szigeten van és amiről a Mauritiusra utazók 95% még csak nem is hallott.
Jó 14-es, ez azért nem így működik. Mi általában a hotelt igenis irodán keresztül foglaljuk le, transzferrel, és all inclusive 4-5 csillagos szállodákba szoktunk menni. Emellé általában bérlünk egy autót vagy 2 motort és azzal járjuk körbe a helyet, vagy a hotelből szervezett utakra fizetünk be.
Attól, hogy valaki "luxus" vagy jobb szállodába foglal irodán át, még nem jelenti azt, hogy ne érdeklődhetne az adott ország iránt.
Ugyanúgy vannak akik a bungalow-kból is csak a tengerpartra mennek ki, és egy nevezetességet sem tekintenek meg, mint akik begubóznak a luxushotelekben a koktéllal a kezükben, felesleges általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!