Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is béna egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is béna egy ilyen nászút?

Figyelt kérdés

Szeretünk utazni, ezért a nászúttal kapcsolatban mindenki arra gondolt, hogy majd biztos valami szirupos álomnászútra megyünk egzotikus helyre. Ez bizony nagyon sok pénz lenne, pedig tetszene, ezért szabtunk egy határt, amiből egy 10 napos olasz nyaralás jön ki, saját szervezéssel, apartmanban sok-sok kirándulással, kocsibérléssel.

Mindenkitől kapjuk a megjegyzést, hogy főzni akarok a nászúton? Meg miért nem dőlünk hátra és élvezzük a pihenést. Hozzáteszem voltunk már all inclusive punnyadós utakon, de ez most valóban mozgalmas lesz.

Mit gondoltok?

2015. jan. 12. 15:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó az ötlet, amit kitaláltatok! Én mondjuk nagyon nem szeretem az all inclusive, punnyadós utazásokat.. Meg az, hogy közösen főztök, kocsit béreltek, aztán elmentek valamerre elég romantikus tud lenni:) ne hallgassatok másokra, ha nektek ez így jó, akkor hajrá!
2015. jan. 12. 15:54
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól hangzik :)
2015. jan. 12. 15:54
 3/22 Passiflora ***** válasza:
100%

"Mit gondoltok?"

Azt, hogy ez kettőtök nászúta. Legyen olyan, amilyennek ti szeretnétek. :-)

2015. jan. 12. 15:55
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem többet ér egy olyan nászút, ami mozgalmas és amire mindig emlékezni fogtok, mint egy "ülünkahotelszobában" dolog. Erre biztos emlékezni fogtok, és ha Nektek megfelel akkor ne foglalkozzatok mások véleményével. Ez a TI nászutatok :)
2015. jan. 12. 15:55
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem béna.Nászút nem csak a szexről szól, hanem a közös élményekről. Punnyadós utaktól Isten ments, inkább legyen mozgalmas.

Egyébként is magánügy!

2015. jan. 12. 15:56
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom nem egész nap a szobában punnyadtok majd, hanem mentek erre -arra a városban, ahol majd helyben esztek. A főzés max annyi lesz, hogy összeütsz valami reggelit. Ne foglalkozz másokkal, csináljátok úgy, ahogy nektek jó.

(csak miheztartás végett, a mi nászutunk 2 hét kempingezés volt, szerintem ha 3szor főztem ez alatt az idő alatt, akkor sokat mondok)

2015. jan. 12. 15:56
 7/22 A kérdező kommentje:

Reggelit kapunk, néha a vacsorát készítjük el, ha pl veszünk halat, stb.

köszi szépen, örülök hogy nem csak mi gondolkodunk így.

Punnyadós utazás egyébként olyankor jött jól, amikor munkahelyen kimerültünk, de tényleg nem túl eseménydús :)

2015. jan. 12. 15:59
 8/22 anonim ***** válasza:
96%

Mi is így voltunk 2 hetes nyaraláson. Igaz, nem főztem, mert napközben városnézés közben általában vettünk valami utcai ételt (pizzaszelet, péksüti, ilyesmik), aztán estére bevásároltunk egy tartalmas hideg vacsira (bor, sajtok, zöldségek, mindenféle fincsi kenyerek). Őszintén szólva a nagy melegben és a sok mozgás mellett ez így volt tökéletes, nem hiányzott a főtt étel.

Hozzáteszem, én meg azokat nem értem, akik elmennek egy all inclusive útra egy hétre, mert zabálni és feküdni itthon is lehet. :) Az all inclusive pont amiatt rossz, hogy minden étkezés a szálláshoz köt, ha elmennél egy egész napra felfedezni a környéket, veszni hagyod az ebédet (esetleg a vacsit is). Én jobban szeretem az olyan utazást, ahol át tudok hangolódni a másik ország ritmusára, járkálhatok az utcákon, azt ehetek, amit a helyiek, nem pedig steril, szállodai környezetben vagyok.

Persze mindenkinek más, de ha ti szeretitek az aktív kikapcsolódást, akkor tegyetek magasról az ilyen tanácsokra. :))

2015. jan. 12. 16:00
 9/22 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem kétféle ember van, az egyiknek a wellness a pihenés, a másik pedig el sem tudja képzelni, hogy ilyen unalmas dolgot csináljon, amikor végre lenne ideje azt tenni, amihez kedve van. Az előre megszervezett utakkal az a baj, hogy keretek közé szorít. Én jobban szeretem, ha magam szervezem össze a programot, a helyszíneket, és nem kötjük magunkat semmiféle fix időponthoz, mint pl. vacsora 7-kor a szálláson, vagy múzeum kedden. Fix napi programokat tervezünk, és reggel döntjük el, hogy épp melyikhez van kedvünk, és általában ott eszünk, ahol éppen vagyunk, vagy főzünk/hideget eszünk a szálláson. Szerintem nagyon sok embernek nincs kedve részletesen megszervezni egy ilyen utat, vagy nincs bátorsága egy idegen nyelvű országba mindenféle biztosíték (utazási iroda) nélkül elindulni. Egyébként számomra az egyik szóba jöhető álomnászút pont az, amit írtál, Olaszország 1-2 hétre, mozgalmas programokkal.
2015. jan. 12. 16:06
 10/22 anonim válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak, hanem az, hogy ti hogyan éreznétek jól magatokat. Szerintem tök jó ötlet amit kitaláltatok. Én is inkább kirándulnék, mint a medence partján ücsörögnék. Amúgy meg egy másik országba mentek nyaralni akkor miért ne nézelődhetnétek? Punnyadni itthon is lehet egy wellness szálódában.
2015. jan. 12. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!