Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne még kapni esküvőre nászajándékként?
Párom szüleivel lakunk, és nekünk tökkéletesen megfelel, hogy itt lakunk, és nem is akarunk elköltözni semerre sem. Ezért kérdezem azt, ha már "minden" van, amit lehet nászajándékként kapni, akkor mit lehetne még tenni.
Jam, azt hozzátenném, hogy a szüleim már az esküvő előtt kijelentették, hogy el sem jönnek, és nem is adnak semmibe sem bele, de ott sem lesznek, majd ők esznek külön egy ebédet.
Kérjem meg őket frappánsan, egy versbe öntve, hogy ne vegyenek semmit, inkább pénzt hozzanak?
Valakinek, ötlet?
Köszönjük szépen a válaszokat!
Idén házasodó fiatal pár
Szerintem a verses, tréfás, jó ötlet, ha valami eredeti nem menni, akkor inkább hinteni. Merthogy nehogy olyan...kolduló színezete legyen. Lehet ez durva kifejezés, de valami hasonló..
A szüleidtől semmit nem kérnék, de azt hiszem, külön ebédet sem tartanék nekik.
Függetlenül attól, hogy mi a kiváltó ok.
Tárgyi ajándékra egyik barátoméknál láttam jó ötleteket. Amúgy mindenük megvolt, évek óta együtt laktak, de nem pénzt kéretek, hanem írtak ajándéklistát: színházbérlet, operabérlet, könyvutalvány, egyforma fürdőköpeny, színben hasonló törölközők (volt törölközőjük, e olyat kéretk ami a fürdő színéhez is ment), kerékpár.
Hirtelen ennyi ami eszembe jutott. Szóval amikor minden megan ami fontos, de van egy csomó dolog, ami jó lenne, de mondjuk nem ez az elsődleges.
1. szüleim nélkül el sem tudnám képzelni az esküvőm. én mindenképp megkérdezném, hogy nekik mi tetszene, ha a kedvükben jársz, remélhetőleg eljönnek
2. ajándékba bármit kérhettek, aminek örülnétek, úgyis sokan pénzt adnak, akkor meg minek kérni. Mi kértünk színházjegyet, hétvégi pihenést Belföldre, térképet, könyvutalványt, éttermi utalványt, lakberendezési utalványt, társasjátékot, sátrat, hálózsákot...
Mi si most irogatjuk a listánkat. Mivel 30-on felül vagyunk mindketten, külön berendezett háztartással, az alapdolgok bőven megvannak, sőt a legtöbb dologból kettő vagy több is.
Amik pont ma jutottak eszembe: könyvutalvány, lakberendezési utalvány (nagy IKEA-rajongók vagyunk mindketten), babzsákfotel (ez az én nagy vágyam, de mindig sajnáltam rá a pénzt), állólámpa, színházbérlet, ágyneműhuzat.
Alapvetően mi is pénzt kérünk (költözés előtt vagyunk), de lesz egy listánk is, hogy aki nem pénzt szeretne adni, az is találjon kedvére és pénztárcájára valót.
Kedves Meghívott, ki e sorokat látod,
Talán az eseményt, Te is nagyon várod.
Szeretnénk, ha együtt ünnepelnél velünk,
Mindezzel nagy örömet szereznél nekünk.
Ha úgy alakul, hogy ajándékot hozol,
Biztos majd nagy meglepetést okozol,
És azzal mi majd pórul nem járunk,
Mert már van tizenkét szamovárunk.
De ha úgy gondolod pénzzel lepsz meg minket,
Akkor mi majd megvesszük a temérdek kincset.
S ha érdekel a pénzeddel vajon mit is teszünk,
Biztos hogy majd azon hasznos dolgot veszünk.
Nincs már sok hátra, míg jegyben járunk,
Ezennel meghívunk, aznap pedig várunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!