Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne még kapni esküvőre nászajándékként?
Párom szüleivel lakunk, és nekünk tökkéletesen megfelel, hogy itt lakunk, és nem is akarunk elköltözni semerre sem. Ezért kérdezem azt, ha már "minden" van, amit lehet nászajándékként kapni, akkor mit lehetne még tenni.
Jam, azt hozzátenném, hogy a szüleim már az esküvő előtt kijelentették, hogy el sem jönnek, és nem is adnak semmibe sem bele, de ott sem lesznek, majd ők esznek külön egy ebédet.
Kérjem meg őket frappánsan, egy versbe öntve, hogy ne vegyenek semmit, inkább pénzt hozzanak?
Valakinek, ötlet?
Köszönjük szépen a válaszokat!
Idén házasodó fiatal pár
szia!
mi annak idején anyósomék meg anyukámék előtt elhintettük, hogy nekünk bizony a pénz jobban jönne... az ő feladatuk volt "hirdetni" ezt a dolgot. így is kaptunk tárgyi ajándékokat, de nem sokat!:)
Mivel eredetileg úgy volt, hogy azért a barátokat, meg a szűk családi kört meghívjuk az esküvőre (de végül mégsem lett így) a meghívókra mi azt írtuk érvényesített lottószelvényeket kérünk. Ez nem kerül sokba, mindenki eldönti mennyit ad és ha nyerünk, akkor jó, ha nem, akkor sem történik semmi.
Az az igazság, hogy habár lett volna szükségünk pár dologra, valahogy nem lett volna képem se pénzt, se tárgyat kérni senkitől, mert tudom, hogy senki sem áll úgy anyagilag, hogy még erre is áldozzon. Megmondom őszintén nekem is érvágás lenne a költségvetésemen, ha most nászajándékra kellene kiadnom pénzt.
A szüleid meg ha nem mennek, akkor szerintem kár erőltetni bármit is velük kapcsolatban.
Sok boldogságot nektek.
Mi beleírtuk a meghívóba, hogy a háztartásba már mindenünk megvan (szó szerint), most nászútra gyűjtünk.
A vendégek megértették, és a legtöbben pénzt adtak. El is mentünk belőle egy feledhetetlen, kéthetes útra gavdosra. Ugyanakkor aki mégis ajándékot szeretett volna adni, az nyugodtan adhatott - adtak is sokan, pénz helyett vagy mnellett, ez változó volt.
Sajnálom, hogy a szüleid nem akarnak elmenni az esküvődre. :-( Ez nagyon szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!