Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan vegyem fel a férjem nevét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem fel a férjem nevét?

Figyelt kérdés

Valamilyen "né" nem szeretnék lenni, tehát az semmilyen formában nem jöhet szóba.

A férjem vezetékneve Liszi, az enyém pedig Bullich.

Liszi-Bullich Rita vagy

Liszi Rita.

2014. dec. 1. 10:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen formában a duplát elvetném. Vagy a férjem neve, vagy maradnék a sajátomnál.
2014. dec. 1. 10:49
 2/13 anonim ***** válasza:
20%
B. Liszi Rita
2014. dec. 1. 10:52
 3/13 anonim ***** válasza:
74%

Ugy vedd fel, hogy emberek emlekezzenek is a nevedre.

Mar annyi ilyen kerdes volt. Nem igaz, hogy egy no ne tudna eldonteni milyen nevet akar viselni meg 40+ evre. (Remelhetoleg)

2014. dec. 1. 10:54
 4/13 anonim ***** válasza:
45%
Bullich Liszi Rita, de tényleg a te döntésednek kell lennie. Nekem is az egész család mondta hogy vegyem fel kötöjellel a férjem nevét,de ha nekem nem tetszik mit tegyek?
2014. dec. 1. 10:57
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Két ilyen problémás nevet nem tennék egymás mellé. Vagy megtartanám a lánykori nevem, vagy felvenném a férjem vezetéknevét.
2014. dec. 1. 11:02
 6/13 anonim ***** válasza:
28%

Lisziné Bullich Rita a legjobb.

Előnytelen a kötőjeles (én még egyetlen szépen hangzó kötőjelest sem hallottam, inkább retteneteseket), a másik meg simán nem illik a keresztnevedhez.

2014. dec. 1. 11:07
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
A miénk kötőjeles és gyönyörű, ezért vettük fel így, de az két régi magyar név, ráadásul két nemesi családé (mondjuk nem tartozunk azokhoz a családokhoz, de ez mindegy is). Viszont nálatok szerintem szörnyű lenne egymás mellé tenni a két vezetéknevet, és nekem a férjed neve tetszik jobban, így a Liszi Ritát választanám.
2014. dec. 1. 11:21
 8/13 anonim ***** válasza:
95%

Liszi Rita

A Bullich úgy sem túl jó hangzású, meg gondolom, sose tudják, hogy hogyan kell leírni.

Így "nyersz" egy egyszerűbb vezetéknevet :)

2014. dec. 1. 11:22
 9/13 anonim ***** válasza:
28%

Az én nevem bonyolultabb a Bullichnál, de sose cseréltem volna le a férjem igen egyszerű nevére. Inkább betűzöm naponta és figyelem az emberek kínlódását :)

Kérdező. A Liszi Rita nem hangzik jól. Korábban ajánlották a B. Liszi megoldást, na ilyen hivatalonan nincs, nekem tetszenek a kötőjelesek a L-B nem rossz változat.

2014. dec. 1. 11:57
 10/13 anonim ***** válasza:
43%
Ízlések és pofonok, nekem a Liszi Rita, jobban hangzik, mint a Bullich Rita.
2014. dec. 1. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!