Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem fel a férjem nevét?
Valamilyen "né" nem szeretnék lenni, tehát az semmilyen formában nem jöhet szóba.
A férjem vezetékneve Liszi, az enyém pedig Bullich.
Liszi-Bullich Rita vagy
Liszi Rita.
Ugy vedd fel, hogy emberek emlekezzenek is a nevedre.
Mar annyi ilyen kerdes volt. Nem igaz, hogy egy no ne tudna eldonteni milyen nevet akar viselni meg 40+ evre. (Remelhetoleg)
Lisziné Bullich Rita a legjobb.
Előnytelen a kötőjeles (én még egyetlen szépen hangzó kötőjelest sem hallottam, inkább retteneteseket), a másik meg simán nem illik a keresztnevedhez.
Liszi Rita
A Bullich úgy sem túl jó hangzású, meg gondolom, sose tudják, hogy hogyan kell leírni.
Így "nyersz" egy egyszerűbb vezetéknevet :)
Az én nevem bonyolultabb a Bullichnál, de sose cseréltem volna le a férjem igen egyszerű nevére. Inkább betűzöm naponta és figyelem az emberek kínlódását :)
Kérdező. A Liszi Rita nem hangzik jól. Korábban ajánlották a B. Liszi megoldást, na ilyen hivatalonan nincs, nekem tetszenek a kötőjelesek a L-B nem rossz változat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!