Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem fel a férjem nevét? Miért igy?
biztos azért írta ki,mert az ő neve nem szerepel ott,és tudni akarja hogy hangzik jól.
vass lászlónét azért nem mert a te neved elveszik. a második iszonyú hosszú kimondani is nem hogy leírni ha alákell írni valamit :D a harmadik szerintem. én is úgy akarom felvenni a férjem nevét :) ( ha majd oda érkezünk 1x..:) )
és azért a harmadik,mert megmarad a te neved is,és látszik is hogy férjnél vagy :)
Vassné Kiss Edit - látszik, hogy férjnél vagy, de megmarad a saját neved is.
A Vass Lászlónét semmiképp se. Nálunk a munkahelyen sok idősebb hölgynek ilyen jellegű neve van - őket általában Lászlónénak, stb. szólítják, a keresztnevüket nem is ismerik! Szerintem ez elég zavaró.
A 2. verzió nekem túl hosszú, de az sem rossz, ha neked tetszik :)
Jaa, hogy neked csak arra kell a férjed neve, hogy "bebizonyítsd" mindenkinek, hogy te nem leszel vénlány??
Véletlenül sem a hagyomány, a férjed szeretete/tisztelete miatt vagy esetleg az összetartozás jeleként, áá....nem, csak hadd irigykedjen az ilonka a szomszédban, akinek bezzeg még nem sikerült férjet fognia!
Basszus hol élsz te, a középkorban??
11:
Akkor ajánlom a
Vassné Lászlónét, csak hogy egészen nyilvánvaló legyen a sikered.
Ezen jót nevettem. :DDD
Nevektől is függ, mert van olyan verzió, ami két adott névvel jól hangzik, de tök más nevekkel már nem..
Egyébként én Vass Lászlóné, vagy Vass Lászlóné Kiss Edit szeretnék lenni. És igen, nekem a lánykori nevem is hosszabb, de engem nem zavar, nekem így tetszik.
Egyébként szerintem ez mindenkinek a saját magánügye, hogy mit csinál a saját nevével, és eléggé egy primitív az, aki ez alapján megbélyegez másokat.
Vass Lászlóné. Rövid, egyszerű és a bemutatkozásnál egyszerűen hozzámondod a keresztneved, hogy hogyan szólítsanak. Én is így fogom felvenni, mert ma már nem trendi, és épp ezért lesz egyedi a kötőjeles tömegben. :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!