Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb méretű esküvői ruhát hol érdemes keresni Budapesten? Szerintetek milyen ruha állna jól?
180 cm magas vagyok, 46/48-os a méretem, de pár szalonban már időpontot sem kaptam, mert amikor kérdezték a méretet, mondták, hogy ekkora már nincs, ne is menjek. (Ezekután mondjuk nem is lett volna kedvem odamenni.) Azért nem vagyok akkora... Vagy 50 kg fölött ne menjen férjhez egy lány????:( Devolt ahol a magasságomra szóltak be, azzal pedig tényleg nem tudok mit csinálni.
Lehet hogy végül varratni fogok, de azért először a kölcsönzőkben keresgélnék.
Ami biztos, hogy nem hófehér (de fehér, szóval nem színes) teljesen hosszú ruhát szeretnék, ami kihangsúlyozza, hogy szép a mellem és vékony a derekam,de elrejti a szélesebb csípőmet és a vastagabb lábaimat. (Ezért is csak földigérő jöhet szóba.) A válla nem spagettipántos, hanem csúsztatott vagy rövidujjúm esetleg japánujjas.
Miss Moletti szalont tudom ajánlani, nyugodt szívvel. Az ott dolgozók nagyon kedvesek, és segítőkészek. Én ott béreltem a szalagaavts ruhámat, és volt olyan, hogy csak bementem, hogy "Szeretném megmutatni neki, és felpróbálni", és simán felpróbálhattam. Nagyon kedvesek voltak, mindig mosolyogtak :) Csak jó élményeim vannak róluk.
Gyönyörű ruháik vannak.
Akkor én biztosan gyöngyös ruhát választanék, bár van egy olyan babona, hogy ahány göngy van a ruhán, annyi könnycseppet fog ejteni a a feleség a házasság alatt.
És gyöngyöt ajándékba adni fájdalamt jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!