Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruha alá keresek melltartót, de hol? Budapesten!
Nagy méretre lenne szükségem (E-F kosárra)a menyasszonyi ruhám alá. Tegnap több fehérneműboltban iss jártam, de sajnos sehol nem találtam megfelelő méretet. Állítólag a Nyugati környékén van egy fehérneműbolt, ahol kifejezetetten menyasszonyi ruha alá készítenek fehérneműket, de eddig még nem találtam meg. Valaki rudja, hogy hol van pontosan a bolt?
És tudom, két kérdés nem írunk egybe, de: van valami ötlet, hogy hol tudnék a ruhám alá abroncsot venni?
A ruhához adnak abroncsot a menyasszonyi kölcsönzőben, ha mégsem, akkor a vaterán vagy a tesz-vesze-en tudsz szétnézni.
Szerintem Triumph boltban kapsz pánt nélküli melltartót, de nekem pl. bevarrtak egy push-up melltartót az esküvői ruhámba.
Szia.
Én 3 fehérnemű boltban voltam ,összesen kb 45 meltertót próbáltam,de semmi.Aztán a H&m ben találtam meg a megfelelőt.
Jártam a H&M-ben, de kicsik voltak, nekem tényleg NAGY méretre lenne szükségem.
85E-re, vagy 95F-re!
(Van 85E-s, és 95F-s melltartóm is.)
Igaz az nem ma volt, amikor én vettem és nem is vagyok bp-i, így kicsit kacifántosan tudom csak leírni.
A Nyugati téren a Skála Metrótól mész befelé a kis szűk utcába, a nevét nem tudom, nem a Margit-hid felé, hanem a másik irányba. Egy nyitott kapualjba mész be. Ott több kis üzlet van esküvői cipős, öltönyös, fehérneműs.
A Nyugatinál az óránál, ha állsz, hátat fordítasz a pályaudvarnak kicsot előre, aztán balra tartasz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!