Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esküvői ruha állna jól nekem? Segítség!
Alacsony vagyok, homokóra alkat, de ami eddig tetszett, az borzasztó volt! Vagy teljesen elveszek benne, vagy a terhesnek tűnök, vagy kövérnek... 91-62-92 a méreteim, amire azt mondaná az ember, hogy hű de jó, de mindez 153 centihez! Nevetségesen nézek ki esküvői ruhában!
Milyen fazonú ruhákat kellene néznem? Nem akarok újra és újra mellé nyúlni, mert akkor elmegy a kedvem az egésztől. :(
én is hasonló alkat vagyok, csak pár cm-rel magasabb. rám is elég sok meseszép ruhát adtak, amik szörnyen álltak, és az eladók nagy része nem is értette, mi a bajom.
egy jó szalont találtam Bp.-en, talán érdemes ott körülnézned, ott értenek hozzá, mi előnyös, mi nem, és nem az egysémára készült ruháikat tukmálják. itt találtam olyanokat, amiket el tudtam volna képzelni, de végül varrattam.
www.feherszalon.hu
mivel képet nem látok rólad, csak azt tudom elmesélni, hogy nekem milyen ruha volt előnyös, mivel hasonlónak képzellek, talán tudok vele segíteni:
nekem az alapelv az volt, hogy egyszerű, letisztult formájú legyen. Á vonalú, közepes-kicsi abronccsal (a nagy abroncs habcsókká tett, mert a magasságom nem volt meg hozzá, a túl kicsi abroncs meg nem volt elég ünnepélyes). A mell alatt, vagy derék fölött tagolt ruha volt előnyös, ez kiemelei a derék karcsúságát, de optikailag följebb hozza a középpontot, így a szoknya rész nem tűnik kicsinek (alacsonynak). Nekem a vállcsúcsra jövő pántos ruhák tetszettek a legjobban (csónaknyakú), ez finoman kiemeli a váll-nyak-dekoltázst. A ruha anyaga nemes volt (hernyóselyem). Fátyolból fenékig érőm volt, bármennyire szerettem volna hosszú, több méterest, azok röhejesek voltak rajtam. És volt tiarám, ami egy picit magasított, és igazi királynővé varázsolt. Rengetegen elámultak, hogy milyen gyönyörű vagyok, és ez volt a legjobb, hogy nem a ruha gyönyörű, amit felvettem, hanem teljesen hozzámillett a ruha.
Szóval szerintem ne csüggedj, próbálj föl sokat, és a ksi részleteket jegyezd meg, hogy mi előnyös.
ide feltettem az akkoriban elmentett képeket, amikből végül összegyúrtuk a ruhámat:
Oh de jó valamit segítettem ezekszerint a képekkel..:D
Sok boldogságot, és sikeres probálgatást!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!