Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen esküvői ruha állna jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esküvői ruha állna jól nekem? Segítség!

Figyelt kérdés

Alacsony vagyok, homokóra alkat, de ami eddig tetszett, az borzasztó volt! Vagy teljesen elveszek benne, vagy a terhesnek tűnök, vagy kövérnek... 91-62-92 a méreteim, amire azt mondaná az ember, hogy hű de jó, de mindez 153 centihez! Nevetségesen nézek ki esküvői ruhában!

Milyen fazonú ruhákat kellene néznem? Nem akarok újra és újra mellé nyúlni, mert akkor elmegy a kedvem az egésztől. :(

2010. jan. 27. 16:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

(legszépségesebb)

[link]

(nem hiszem, hogy ez a nő magas lenne!)

[link]

2010. jan. 27. 17:31
 12/22 anonim válasza:
28%

hogy te milyen bunkó vagy :D:D:D:D:D

segítséget kérsz és még beszólsz??? Remélem minden ruha úgy fog állni rajtad mint tehénen a gatya.

Idióta.

2010. jan. 27. 19:52
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit szóltam be?
2010. jan. 27. 20:10
 14/22 A kérdező kommentje:
Mindenesetre hiába pontoztál le mérgedben mindenkit, hasznosak a válaszaik.
2010. jan. 27. 20:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem keress először jó szalont, kedves hölgyekkel akik segítőkészek.. mármint, tényleg ez a nyitja szerintem. ők már láttak egy csomó embert és alkatot. hiába képzelünk el valamit, megint bele fogsz esni a csapdába, hogy mégse úgy áll. a kedves és hozzáértő kiszolgálás menthet meg szerintem.
2010. jan. 27. 23:45
 16/22 anonim ***** válasza:
38%

sztem meg ne esküvöi ruhát vegyél fel,hanem farmert és egy halálfejes polot

én utálom az esküvöket

2010. jan. 27. 23:47
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten tetszik a homokóra alkat. Én is alacsony vagyok, de szerintem jól állt rajtam a ruha. Nem tudom most beszúrni, mert irodai gépem lassú, de keress rá a neten Ian Stuart Tropicana nevű ruhája. Igaz, ez kicsit magassabb árkategória, de szerintem neked is jól állna.
2010. jan. 28. 09:34
 18/22 anonim ***** válasza:
58%
Sok Boldogságot! Mikor lesz a nagy nap?
2010. jan. 28. 11:52
 19/22 pinky1981 válasza:

www.mirellabridals.hu

Nézzél itt is szét !

Biztos találsz magadnak valami szép ruhát. Vagy varratass magadnak.

2010. jan. 28. 12:56
 20/22 A kérdező kommentje:

Na itt vagyok, most nincs itt a férj-jelölt, tüzetesen megvizsgálhattam újra minden képet, meg oldalt, nem szeretném, hogy bármit is lásson, legalább ez legyen meglepetés neki. :)

Csak augusztus végén lesz az esküvőnk, de úgy hallottam a ruhát nagyon hamar le kell foglalni, mert utána hoppon maradok. A többi miatt nem is idegeskedek, de ezek a ruhák...

Sajnos kedves eladót még nem találtam, szerintem nem is vettek komolyan, mondjuk elég tinédzseres képem van, meg ugye alacsony is vagyok, lehet azt hitték poénból akarok próbálgatni.

A leges legjobban a belinkelt képek közül azok tetszettek, amiknek rövidebb a szoknya része! Meseszépek! Magamtól nem gondoltam volna ilyenre, de azt hiszem ezt a fazont fogom választani, ha fel tudok egyet próbálni és tetszik magamon is.

Még az is lehet, hogy megvarratok egy olyat, mint azon a kicsit kócos, extrém frizurás lányon van, nagyon illene a stílusomhoz, nem lenne olyan idegen tőlem, talán az is baj volt az eddigi ruhákkal azon kívül, hogy pont a nekem előnytelen fazonokat tudtam kinézni.

2010. jan. 28. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!