Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esküvői ruha állna jól nekem? Segítség!
Alacsony vagyok, homokóra alkat, de ami eddig tetszett, az borzasztó volt! Vagy teljesen elveszek benne, vagy a terhesnek tűnök, vagy kövérnek... 91-62-92 a méreteim, amire azt mondaná az ember, hogy hű de jó, de mindez 153 centihez! Nevetségesen nézek ki esküvői ruhában!
Milyen fazonú ruhákat kellene néznem? Nem akarok újra és újra mellé nyúlni, mert akkor elmegy a kedvem az egésztől. :(
a homokóra alkatnak az áll jól, ha a derekát hangsúlyozza. Vékony a dereka, szóval próbálj olyat aminek karcsúsított a derékrésze, vagy mint egy széles öv, olyan a derékrésze
A homokóra alkat jellemzői:
* A vállak és csípők arányosak
* Telt, formás mellek
* Határozott karcsú derék
* Közepes szélesedő csípő arányban a vállakkal
* Formás lábak
Tipikus vonások:
* Nagy, szép ívű sziluett görbék és minden görbület a helyén van
A látszat, ami ellensúlyoz:
* A felsőtestet nyújtása
Amit a homokóráknak hangsúlyozni érdemes:
* Vállak
* Dekoltázs
* Derék
* Csípő
Homokórák számára előnyös:
* Viselj laza, hosszú,bő ujjú inget, vagy átkötős felsőt, hogy hangsúlyozd a dekoltázst és derekat
* Nagyon fontos a megfelelő méretű melltartó, amit tartást biztosít
* Viselj V-kivágású felsőt, hogy megnyújtsd a felsőtested
* Viselj olyan farmert, amelyik enyhén bővül, vagy az alján széles
* Viselj szabott farmert, mely a lábaidat hosszabbnak mutatja és kihangsúlyozza az alsótestedet
* Viselj ¾-es vagy hosszabb szoknyát hasítékkal, mely magasabbnak mutat
Homokórák számára előnytelen:
* Bő ruhák, melyek eltakarják a szép vonalaidat
* Nagy, nyomott mintás felsők és blúzok, fodrokkal
* Rövid, mini szoknyák, melyek gömbölyűbbnek mutatnak
Kiegészítők:
* Az övek nagyszerűek, mert kihangsúlyozzák a derekadat
* Szerencsés alkat, bármit viselhet
Igen, azt én is tudom, hogy nézek ki, azért köszi a leírást.
Amit eddig néztem, ha felül karcsú volt igazi szép királylányos szoknya résszel, hiába volt karcsú a derekamon olyan voltam, mint valami süti baba. Az alacsonyságom miatt olyan, mintha nem is tudom, nem is lenne derekam, mert a mellemhez képest túl hamar kezdődik a szoknya rész.
(szerintem ez jól állna) :)
(ebben is biztos szép lennél)
és végezetül, ez a legcsodásabb, és biztosan jól is állna (hasonló is) :
ezt be kell linkelnem, ez csodálatos cipő :
EZT NEM NEKED! természetesen :) , csak érdekesség képpen, mert nem is tudtam, hogy ilyen duci lányoknak is találtak ki rucit:
:D:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!