Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnétek ezért?
Figyelt kérdés
Anyám esküvőre volt hivatalos, és hogy elegáns legyen, kölcsönkérte arany karkötőmet, fülbevalómat.
Egy hónappal később sem találta, nem tudta, hová is tette.
Most közölte, eladja, mert sokba került az esküvő, nekem meg van másik úgyis, és ezt tőle kaptam még régen.
2014. nov. 3. 03:24
11/12 anonim válasza:
"nem kéne megsértődnöm, hiszen ezt ő ajándékozta nekem évekkel ezelőtt"
Ha neked ajándékozta, akkor a tiéd. Ha ő eladta a te tulajdonodat, akkor meglopott.
Ezek után nem kérdés, hogy megsértődnék-e a helyedben.
12/12 anonim válasza:
Nem semmi. Én úgy tudtam, hogy ajándékot nem szokás visszakérni. Főleg nem így. Elkérem, megtartom, majd eladom....
Ezek után biztos nem szagolnék felé többet, és ha jön, be se engedném. Ki tudja, talán a kezéhez ragadna valamelyik ékszerem...vagy pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!