Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tudom mit tegyek. Segitene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek. Segitenetek?

Figyelt kérdés
4 honap mulva eskuvo. Lassan kuldenenk ki a meghivokat, de a csaladommal gondok vannak. Az apam es a ket batyam alkoholistak. Sose dolgoztak, nem tudnak evieszkozzal enni, a tarsasagban valo bofogest es fingast poenosnak tartjak es buszkek ra. A volegenyemnek meg ott lesznek a kifinomult kollegai meg kulfoldi uzelttarsak es hiaba fog valoszinuleg a nagyresze lereszegedni azert ez megis marhakrllemetlen lenni. Raadasul apam 17 eves koromig napiszinten megvert a batyaimmal meg sose voltam joban. Apam masolatai kicsiben. Raadadul 30asok es ugy 50nek neznek ki a piatol. Messzirol lehet erezni a szagukat es hallani a hangjukat. Sajnos olyan rem lekorlatoltak, hogy nem tudnam megbeszelni veluk, higy eroltessek meg magukat, unokatesomek eskuvojen vegigfingtak es bofogtek a templomi ceremoniat es kimentek kozben cigizni. Anyukamat viszont szivesen latnank, de mondta, hogy a tobbiek nelkul nem jon. Nagyon csaladcentrikus es hiaba vannak ilyen semmirekello fiai ugy banik veluk mint a kisbabakkal, amivel szepen vissza is elnek. Volt valaki hasonlo helyzetben?
2014. okt. 31. 09:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Anyukadnak igaza van, a teljes kozeli csaladot illo meghivni, egyedul ot eleg hulyen jonne ki. Mondjuk a testvereidet kihagyhatod, de apadat....
2014. okt. 31. 09:54
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Az esküvő a te napod. Ha ők ehhez nem hajlandók alkalmazkodni akkor nem kell menniük! Ennyi! Én ha ennyire se lennének értem hajlandóak, hogy arra az 1 napra viselkedjenek, elküldeném őket a halál f..ára.. De komolyan! Nehogy már róluk szóljon meg a fingásukról életed nagy napja amiből remélhetőleg több nem is lesz! Maradjanak otthon, ősember normális társaságba nem való.
2014. okt. 31. 09:56
 3/19 anonim ***** válasza:
96%

Én a helyedben ilyen családdal, tartottam volna egy szűk esküvőt és kész. Akár, 2 tanúval szülőkkel, és utána egy kertipartyval otthon.

De most már annyit tudsz tenni, hogy vagy nem hívod meg őket az esküvődre, és ezzel vállalod, hogy édesanyád sem megy el, vagy kibírod őket és elnézed, ahogyan kulturálatlanul lerészegednek. Ha meghívod őket akkor mást nem tudsz tenni, minthogy inkább nem is figyeled őket mit csinálnak és merre járnak, így nem húzod fel magad. Ne ültesd őket semmiképp a főasztalhoz, hanem az asztal végébe valahova, vagy a legmesszebb ahol nincsen annyi ember. És reménykedj, hogy eliszogatnak meg elfinganak 3-an egymagukba, ha látják, hogy nincs erre más vevő.

2014. okt. 31. 09:57
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Persze, az a szokás hogy meghívod őket! De! Az is szokás hogy nem böfögöd meg fingod végig, nem ordibálod végig a ceremóniát és nem mész ki közben elszívni egy büdös cigit. Ha már a szokásoknál tartunk. He ők nem tartják be ezeket a szokásokat, akkor nem kell elmenni.
2014. okt. 31. 09:57
 5/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valastaitokat. Probalom anyukamat gyozkodni. Nem akarok egesz nap azon kattogni, higy vajon szegyent hiznak e ram. A kis vagy kettaanus eskuvo nalunk nem johetett szoba. Mindketten nagy eskuvot akartaunk. Kettanustol szerintem nem is ereznem magam hazasnak.
2014. okt. 31. 10:02
 6/19 anonim ***** válasza:
83%

Nincs valaki, akit rájuk lehet állítani? Egy barátunk anyja alkoholista volt, és nem szerette a menyasszonyt, aki "elvette" a fiát (addig folyton ugráltatta).

A húgom ráállt, hogy ha balhézni kezdene az esküvőn, elvonszolja.

2014. okt. 31. 10:05
 7/19 anonim ***** válasza:
8%

Bocs, de a saját családod, és leéltél vagy két évtizedet közöttük.

Ilyen környezetben valószínűsítem, hogy neked is lehetnek olyan szokásaid, amik csak neked nem tűnnek fel.

Eddig is tudtad, hogy ilyenek, most az "úri társaság" előtt meg akarod tagadni a családodat??

Amúgy van rá két megoldás is:

1. Vagy tartasz távoli helyen egy kétszemélyes esküvőt,

2. Vagy -ha már ilyen fingósak- kerthelyiségben, jó hangos zenével...

2014. okt. 31. 10:10
 8/19 A kérdező kommentje:
En 17 eves koromban elmenekultem itthonrol. Azota magamat latom el. Hidd el a vilagon mindent megteszek azert hogy nyomokban se hasonlitsak rajuk.
2014. okt. 31. 10:12
 9/19 A kérdező kommentje:
Azert februarban hideg van meg a kertibulihoz. :)
2014. okt. 31. 10:13
 10/19 intrepid ***** válasza:
Külön asztalt nekik, távolabb, ők is jobban fogják érezni magukat a saját szintjükön, mint ha viselkedniük illene, de nem tudnak, és kissebségi érzésük lenne, ezt azzal kompenzálnák magukban, hogy még nagyobb bunkók lennének, és ezt jó poénnak tartanák.
2014. okt. 31. 10:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!