Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Segitenetek?
Én a helyedben ilyen családdal, tartottam volna egy szűk esküvőt és kész. Akár, 2 tanúval szülőkkel, és utána egy kertipartyval otthon.
De most már annyit tudsz tenni, hogy vagy nem hívod meg őket az esküvődre, és ezzel vállalod, hogy édesanyád sem megy el, vagy kibírod őket és elnézed, ahogyan kulturálatlanul lerészegednek. Ha meghívod őket akkor mást nem tudsz tenni, minthogy inkább nem is figyeled őket mit csinálnak és merre járnak, így nem húzod fel magad. Ne ültesd őket semmiképp a főasztalhoz, hanem az asztal végébe valahova, vagy a legmesszebb ahol nincsen annyi ember. És reménykedj, hogy eliszogatnak meg elfinganak 3-an egymagukba, ha látják, hogy nincs erre más vevő.
Nincs valaki, akit rájuk lehet állítani? Egy barátunk anyja alkoholista volt, és nem szerette a menyasszonyt, aki "elvette" a fiát (addig folyton ugráltatta).
A húgom ráállt, hogy ha balhézni kezdene az esküvőn, elvonszolja.
Bocs, de a saját családod, és leéltél vagy két évtizedet közöttük.
Ilyen környezetben valószínűsítem, hogy neked is lehetnek olyan szokásaid, amik csak neked nem tűnnek fel.
Eddig is tudtad, hogy ilyenek, most az "úri társaság" előtt meg akarod tagadni a családodat??
Amúgy van rá két megoldás is:
1. Vagy tartasz távoli helyen egy kétszemélyes esküvőt,
2. Vagy -ha már ilyen fingósak- kerthelyiségben, jó hangos zenével...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!