Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tudom mit tegyek. Segitene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek. Segitenetek?

Figyelt kérdés
4 honap mulva eskuvo. Lassan kuldenenk ki a meghivokat, de a csaladommal gondok vannak. Az apam es a ket batyam alkoholistak. Sose dolgoztak, nem tudnak evieszkozzal enni, a tarsasagban valo bofogest es fingast poenosnak tartjak es buszkek ra. A volegenyemnek meg ott lesznek a kifinomult kollegai meg kulfoldi uzelttarsak es hiaba fog valoszinuleg a nagyresze lereszegedni azert ez megis marhakrllemetlen lenni. Raadasul apam 17 eves koromig napiszinten megvert a batyaimmal meg sose voltam joban. Apam masolatai kicsiben. Raadadul 30asok es ugy 50nek neznek ki a piatol. Messzirol lehet erezni a szagukat es hallani a hangjukat. Sajnos olyan rem lekorlatoltak, hogy nem tudnam megbeszelni veluk, higy eroltessek meg magukat, unokatesomek eskuvojen vegigfingtak es bofogtek a templomi ceremoniat es kimentek kozben cigizni. Anyukamat viszont szivesen latnank, de mondta, hogy a tobbiek nelkul nem jon. Nagyon csaladcentrikus es hiaba vannak ilyen semmirekello fiai ugy banik veluk mint a kisbabakkal, amivel szepen vissza is elnek. Volt valaki hasonlo helyzetben?
2014. okt. 31. 09:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolso! Ezt nagyon jol megfogalmaztad :)
2014. okt. 31. 10:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Így kívülről könnyű mondani, de szerintem se rontsd el a napodat velük. Inkább ne hívd meg őket. Anyukád sem akarhatja ezzel a hozzáállással, hogy téged szegyenitsenek?! Hogy gondolja mégis? Akkor még most is fontosabbak ezek a züllött alakok neki ezek szerint. Ha így viselkedik, megerdemelne hogy őt se hívd meg. Ennyi.
2014. okt. 31. 11:26
 13/19 anonim ***** válasza:

Anyukád el fog menni. Ha a buli részére meg a vacsira nem is, de a szertartásokra biztos vagyok benne.

Én sem hívnám meg őket egyébként.

2014. okt. 31. 12:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Csak olyat hívj, akit szívesen látsz. Anyádnak meg kell értenie, hogy nem akarod életed egyik legszebb napját azzal (azokkal) megosztani, akik pokollá tették a fiatalságodat. Ha még ezen kívül az esküvődet is elszúrnák, abszolút nincs ott a helyük. Mi olyan szinten vagyunk hasonló helyzetben, hogy a párom anyja és testvérei hasonlók a te családodhoz. Kapcsolatot sem tartunk velük, és természetesen az esküvőn sem lesznek ott, unokához sem lesz semmi közük. A rokonaidat nem te válogatod meg, de hogy kit tartasz közülük a családodnak, azt igen.
2014. okt. 31. 13:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Én nemhogy nem hívnám meg őket, de meg is tiltanám, hogy eljöjjenek! Ha jól értem semmiben és sehogyan sem támogatják az életedet, akkor meg milyen jogon akarnának ott lenni? Nem szerethetnek túlzottan, ha 17 évesen elmenekültél otthonról.

Ha meghívod őket, azzal csak azt éred el, hogy életed legszebb napja a legrosszabb lesz, mert az biztos, hogy ha ilyenek, akkor gondoskodni fognak róla, hogy porig alázzanak téged mindenki előtt! Az anyukád miatt meg ne legyen lelkiismeret furdalásod! Ha a neveletlen fiai és a bunkó férje fontosabbak mint Te, akkor nem kell mennie. Ennyi. 28N

2014. okt. 31. 15:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Hűű, nagyon sajnállak. Én is azt tudnám tanácsolni, hogy ne hívd meg Őket, hiszen a viszonyotok sem jó. Nehogy úgy emlékezz vissza az esküvődre, mint életed legrosszabb napjára. És inkább légy Magadra büszke, hogy Te kivétel vagy! Sok boldogságot!
2014. okt. 31. 17:46
 17/19 anonim ***** válasza:

2 szertartás lesz? Nem lehet az egyiket összeszervezni a családdal, szűk vacsival,a másikat meg a barátokkal (a családod nélkül)?

Én ilyen háttérsztorival nem hívnám meg őket. Már kevesebbért sem.

2014. nov. 1. 07:15
 18/19 A kérdező kommentje:
Igen. Polgari es templomi. Megdumaltam anyukammal. Dontse el mit akar. O johet, tobbiek nem.
2014. nov. 1. 07:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Én biztos nem rontanám el életem legszebb napját! Nekem a második házasságomnál a férjemnek csak az anyukája volt ott.
2014. nov. 1. 08:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!