Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő lemondása 2 héttel a nagy nap előtt?
Igen
Mert ez. Probléma nem 2 héttel azelőtt kezdődött
Az aki akkor, amikor esküvőt szervez meginog, az nagyon nem biztos magában, ennek pedig nem az esküvő előtt 2 héttel va helye..
Számomra megalázó volna, és nem tudnék benne tovább bízni.
Ha megbeszélhető probléma lenne, akkor nem ennyi idővel az esküvő előtt hozza fel, és nem azonnal lefújja.
Ó nem gond, hogy ő nem szakít. Megtenném én helyette.
Nekem olyan ember nem kell aki 1x eldönti hogy megkér (tehát el is akar venni), tehát biztos az érzéseiben, aztán pár nappal/héttel az esküvő előtt, csak úgy, ukmukkfukk bejelenti hogy lemondja mert nem biztos hogy készen áll.
Számomra az ilyen, hazug, nem szavahihető, megbízhatatlan, határozatlan gyenge ember. Tehát nekem semmi keresni valóm nincs mellette.
Egy ilyen megingást nem a lemondást megelőző napon érzi az ember először. Tehát kvázi hetekig titkolózott előttem a bizonytalanságát illetően, és hagyta hogy én beleéljem magam az esküvőbe, a házasságba stb...Ez fájna a legjobban, hogy becsapott, titkolózott.
Kizárt dolog, hogy ezek után még én várjak őnagyságára, hogy elhatározza magát. Ő lemondja az esküvőt, de én lennék az, aki szakít vele.
A lánykéréskor nemet mondani egészen más dolog, mint 2 héttel az esküvő előtt lemondani.Megalázó annak a félnek, aki készült rá és bizony mondogatni fogják a háta mögött a barátok és a család.
Mindenképpen jobb nem összeházasodni, ha nem biztos mindkét fél, mintha összeházasodnak 1,5 millát ráköltve és aztán 1 év múlva otthagyják egymást.
Én tudok olyanról, hogy a templomba való bevonuláskor esett le neki a tantusz, hogy hoppá, ő ezt még sem akarja (a férfiről van szó), de végigcsinálta a dolgot, lement a lagzi, mindenki táncolt, ünnepelt, nászajándék stb., majd reggel 5-kor közölte a menyasszonnyal, hogy mi a kép, és el is ment hazulról.
Hát rendesen kiakadtam még én is, pedig csak távolról ismertem a srácot, a csajt pedig egyáltalán nem...
Ezek a dolgok számomra megbocsájthatatlanok.
Már csak amiatt a szégyen miatt is, amit át kell élnie annak, akit ilyennek tesznek ki. Undorító.
Utolsó voltam, kiegészítés:
Végigcsinálta, mert na, milyen az, hogy a sok nép ott összegyűlt akkor hiába...
Hát hülye... még hagyta is őket táncolni, ünnepelni!
Mekkora nagy színész, hogy ő maga táncolt és mosolygott egész éjjel!
Na meg a nászajándékot is bevasalták!
Az én barátom volt már eljegyezve, és lefújták az esküvőt kb. 2-3 hónappal előtte.
De akkor a kapcsolatnak is vége volt. Tehát nem az volt, hogy hadd gondolkozzak még, hanem, hogy be kell látni, nem működik a dolog köztünk, és szét kell mennünk, le kell fújnunk az esküvőt is.
Egyébként a csaj jegyeztette el magát. Tehát lányok, ne erőltessétek, mert annak jó vége nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!