Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő lemondása 2 héttel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő lemondása 2 héttel a nagy nap előtt?

Figyelt kérdés
Csupán elméleti kérdés. Hogyan reagalnal,ha a parod,akivel honapokig kozosen tervezgettetek az eskuvot,par nappal-hettel elotte lemondana az egeszet? nem szakitana,csupan idot kerne,mondvan nem biztos,h keszen all ra. Meg tudnatok bocsatani? hajlandoak lennetek dolgozni a kapcsolatotokon, javitani a hibakon,h egyszer mindketten keszen alljatok erre a komoly dontesre,vagy rogton elkuldenetek a francba az illetot?
2014. okt. 22. 20:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Néha bevillan: Bár megtettem volna, sok minden másképpen lett volna:)
2014. okt. 22. 21:01
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Kiakadnék. Az, hogy megbocsájtanám e erősen függ attól, hogy mi a pontos indoka a lemondásnak. A 'nem biztos, hogy készen áll' nem jó indok, tehát ez esetben elküldeném a fenébe.
2014. okt. 22. 21:03
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Tuti elküldeném jó messzire!
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is lemondtam 1 héttel az esküvő előtt. Annyi időm még volt, hogy telefonon, emailben vagy sms útján a vendégeket tájékoztassam, hogy ne jöjjenek, nem lesz esküvő.

Az ok:

A drága exemet rajtakaptam szex közben. Azzal védekezett, hogy mielőtt elvenne feleségül, még utoljára kitombolja magát.

Felőlem tombolhat amennyit akar, engem onnantól kezdve nem érdekelt.

5/19 anonim ***** válasza:
54%
Na ennyit a nagy hercehurcáról, mint előzőek leírták. Csak külsőség ez a nagy felhajtás, aztán kiderül, hogy nincs mögötte semmi komoly tartalom. Ez még mindig jobb, mintha 5 év együttélés, majd templomi esküvő, nászút vagyonokért és mihelyt visszaérkeztek, azonnal közlik a szülőkkel, hogy válnak.
2014. okt. 22. 21:16
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Minek kér meg / mond igent, ha nem biztos? Minek s*gget csinálni a szájából? Házastársként is lehet hibákat javítani és dolgozni a kapcsolaton... Határozatlan ember, aki nem vállalja a felelősséget a döntéséért, nekem nem kellene...
2014. okt. 22. 21:18
 7/19 A kérdező kommentje:
Ez a minek ker meg ha nem biztos jogos. De ilyen alapon senki soha nem lehet biztos. Marmint attol,h valaki a lanykereskor meg biztos volt,vagy az eskuvokor biztos volt,nem garantalja a sirig tarto hazasagot. Ugyanugy johetnek problemak x ev mulva,amik elbizonytalanitjak az egyik felet.
2014. okt. 22. 21:24
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem tudnám megbocsájtani a nagy pofáraejtést. 7 éve vagyunk együtt, gondolom már régen eldöntötte, mit is szeretne, ennél tovább kár ragozni. Ha az esküvőnk előtt két héttel elkezdene vacilálni, mehetne amerre lát.
2014. okt. 22. 21:40
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem is az a dolog a vészes, hogy lemondja az esküvőt.

De elgondolkodtató, hogy valaki benne él egy több éves kapcsolatban (esküvőt ott szoktak szervezni) és kiderül, hogy ennyi év után sem tudja biztosan, hogy mit is akar a másiktól. Nekem ez inkább 'ha nem jutott más, akkor összeházasodok veled' dolog. Elég megalázó a másik fél számára. Akkor szakítson, és ne húzza a másik idejét ha évek után sem biztos a dologban.

Ha pár hónapos kapcsolat után lenne ez a dolog megérteném.

2014. okt. 22. 21:41
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

"az eskuvokor biztos volt,nem garantalja a sirig tarto hazasagot. Ugyanugy johetnek problemak x ev mulva,amik elbizonytalanitjak az egyik felet."

De még az egyéves házasságot se garantálja semmi. Viszont problémák 100% hogy jönnek. Olyan házasság még nem volt, ami a sírig tartott problémamentesen. Úgy hívják ezt hogy ÉLET. Lehet h nem álltok rá készen, mert még gyerekek vagytok.

2014. okt. 22. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!