Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti miért mentek el egy esküvőr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti miért mentek el egy esküvőre, a lagzi, vagy a szertartás miatt?

Figyelt kérdés

Több korábbi kérdés ihlette, több helyen is láttam, hogy írták a kérdezőnek, hogyha nincs lagzi, akkor nem is mennének el az esküvőre. Nektek mi a véleményetek? Nem a szertartás lenne a lényeg az egészben, hogy két ember összeköti az életét, és annak örülnek együtt? Mi van akkor, ha a pár direkt azért tart lagzi nélküli esküvőt, hogy ne legyen nagy kiadás a rokonoknak és barátoknak, és ne azon kelljen gondolkozniuk, hogy mit hozzanak nászajándékba, vagy ha ők nem erre akarják a pénzt költeni?

Az esküvőben tényleg a lagzi része lenne a lényeg, nem is maga a szertartás? Ha pedig így van, akkor miért van sértődés abból, ha a pár nem akar az esküvőre költeni, és inkább kéttanúsat tart, mintsem azon rágódjanak a rokonok, hogy miért nem lett lagzi, vagy miért nem olyan lett az esküvő, amilyenre ők akarták?

Nektek vendégként mi a fontosabb: maga a szertartás, vagy az, hogy legyen lagzi?

2014. okt. 21. 16:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk nem szokás csak szertartásra hívni valakit. Még sosem kaptam olyan meghívót, hogy csak szertartás.

Én szeretek lagziba járni. Mulatós és mulatós között is van különbség.

2014. okt. 21. 19:21
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Ha helyben van a szertartás és valamelyik fél közel áll hozzám, akkor elmennék oda, a lagzi nekem inkább kellemetlen lenne, nem szeretem.

De ha utazni kellene (fél óránál többet), illetve távolabbi ismerös, akkor maradnék otthon.

2014. okt. 21. 20:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a szertartás a fontosabb. Ha olyasvalaki hív akit szeretek akár órákat is utaznék, akkor is ha csak szertartás. A lagzi nekem amolyan "muszáj" velejárója a dolognak, ami gyakran indokolatlanul sokba kerül a vendéglátónak és a "vendég"nek is.
2014. okt. 21. 22:29
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
SZÁMOMRA is van különbség mulatós és mulatós közt: szar és szarabb.
2014. okt. 21. 22:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig több olyan esküvőn voltam, ahol csak a szertartásra hívtak. Lagziban eddig összesen kétszer voltam és 25 éves vagyok...

Nekem a szertartás a fontosabb, mert ott történik a lényeg, de egyébként szeretek lagziba járni. Viszont, ha nem hív meg oda a pár, mert csak szűkebb körű, akkor sem zavar, de itt nálunk ez szokás, hogy a távolabbi ismerősöket, kollégákat, szomszédot csak a szertartásra hívják.

2014. okt. 21. 22:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a pár miatt megyek el.. Nem a szertartás és a lagzi miatt. Látom az örömüket azoknak az embereknek akik számomra fontosak. Volt olyan ahol a lagzi volt szuper, máshol a szertartás nagyon megható. Volt hogy tetszett, volt, hogy nem.. Tehát én a pár miatt vagyok ott. Az hogy az esküvő milyen lesz nem érdekel.
2014. okt. 22. 22:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Nyilván ha meghívnak, elmegyek. Én azért megyek el, mert szeretem látni a párokat, hogy boldogok együtt, Róluk szól ez a nap és élvezik (legalábbis látszatra :D :D )! :) Ez egy pozitív nap, a lelkem feltöltődik és belegondolok, hogy nekem is lesz egyszer ilyenem, amikor majd ugyanígy fogok izgulni :) A lagzi hab a tortán, szeretek mulatni, de legfőképpen a meghívás miatt megyek el, másod sorban a pozitív élmények miatt :)
2014. okt. 23. 15:27
 18/19 horbeni ***** válasza:

nekem mindkettő fontos.

Azért megyek el, mert közel állnak hozzám a házasulandók és szeretnék velük örülni :)

2014. okt. 23. 16:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Én csak olyan esküvőre mentem el, ami számomra érdekes és a megszokottól eltérő volt és ihletet meríthettem belőle az esetleges saját esküvőmre is. Tehát a hivatali steril esküvők és a templomi kizárva. Előbbi túl száraz, utóbbi meg nem az én világom, mivel nem vagy hívő. Lagzira nem mennék mert az ilyen fajta bulizás nem nekem való. Hívtak már, de valami kamu indokkal nemet mondtam.
2015. jan. 6. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!