Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miért mentek el egy esküvőre, a lagzi, vagy a szertartás miatt?
Több korábbi kérdés ihlette, több helyen is láttam, hogy írták a kérdezőnek, hogyha nincs lagzi, akkor nem is mennének el az esküvőre. Nektek mi a véleményetek? Nem a szertartás lenne a lényeg az egészben, hogy két ember összeköti az életét, és annak örülnek együtt? Mi van akkor, ha a pár direkt azért tart lagzi nélküli esküvőt, hogy ne legyen nagy kiadás a rokonoknak és barátoknak, és ne azon kelljen gondolkozniuk, hogy mit hozzanak nászajándékba, vagy ha ők nem erre akarják a pénzt költeni?
Az esküvőben tényleg a lagzi része lenne a lényeg, nem is maga a szertartás? Ha pedig így van, akkor miért van sértődés abból, ha a pár nem akar az esküvőre költeni, és inkább kéttanúsat tart, mintsem azon rágódjanak a rokonok, hogy miért nem lett lagzi, vagy miért nem olyan lett az esküvő, amilyenre ők akarták?
Nektek vendégként mi a fontosabb: maga a szertartás, vagy az, hogy legyen lagzi?
Nálunk nem szokás csak szertartásra hívni valakit. Még sosem kaptam olyan meghívót, hogy csak szertartás.
Én szeretek lagziba járni. Mulatós és mulatós között is van különbség.
Ha helyben van a szertartás és valamelyik fél közel áll hozzám, akkor elmennék oda, a lagzi nekem inkább kellemetlen lenne, nem szeretem.
De ha utazni kellene (fél óránál többet), illetve távolabbi ismerös, akkor maradnék otthon.
Én eddig több olyan esküvőn voltam, ahol csak a szertartásra hívtak. Lagziban eddig összesen kétszer voltam és 25 éves vagyok...
Nekem a szertartás a fontosabb, mert ott történik a lényeg, de egyébként szeretek lagziba járni. Viszont, ha nem hív meg oda a pár, mert csak szűkebb körű, akkor sem zavar, de itt nálunk ez szokás, hogy a távolabbi ismerősöket, kollégákat, szomszédot csak a szertartásra hívják.
nekem mindkettő fontos.
Azért megyek el, mert közel állnak hozzám a házasulandók és szeretnék velük örülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!