Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10éves házassági évfordulóra megerősítő szertartás plusz lagzi?
10ével ezelőtt házasodtunk össze a párommal és mivel 2tanus volt és se menya ruhám se semmi nem volt én nagyon szeretném és a párom is az esküvőt+lagzit anno anyagilag nem engedhetük,de most igen :) Szerintetek mit szól a család?
Ti mit szólnátok ha ti kapnátok ilyen meghívót?
Remélem nem bántalak meg a véleményemmel, de én viccesnek találnám.
A megerősítő szertartással nincs baj, és ha van pénz, semmi akadálya annak, hogy az évfordulótok örömére megvendégeljétek a rokonságot - ilyesmire szívesen elmennék!
De ha erre menyasszonyi ruhát húzol, az szerintem érdekesen fest, viccesen hatna.
Mégegyszer bocsi, de ez a véleményem.
Hat kulfoldon nagyon nemo a fogadalom megújítása. Pont ugyanúgy menyasszonyi ruhával, felhajtassal, mindennel egyutt, ahogy egy igazi esküvőn.
A fehér ruhát en szemelyszerint nem preferalnam ilyen esetben, de nem lennek rossz véleménnyel arrol se, aki habostortanak oltozne.
Nem fejeztem be:
Ha te erre vágysz, csináld. Aki szörnyulkodik rajta, annak nem kell elmennie. Ennyi
Én is nevetségesnek tartom. Alapból nem lehet többször összeházasodni csak egyszer minek akkor eljátszani.
Lagzi meg a közös élet kezdetét ünnepeljük,nem 10 évves házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!