Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10éves házassági évfordulóra megerősítő szertartás plusz lagzi?
10ével ezelőtt házasodtunk össze a párommal és mivel 2tanus volt és se menya ruhám se semmi nem volt én nagyon szeretném és a párom is az esküvőt+lagzit anno anyagilag nem engedhetük,de most igen :) Szerintetek mit szól a család?
Ti mit szólnátok ha ti kapnátok ilyen meghívót?
Én is hasonlón gondoltam, pedig még csak 2 éve vagyunk házasok. Nagyon jól sikerült esküvőnk volt lagzival meg mindennel, de arra gondoltam hogy majd 10 év házasság után külföldi tengerparton csak ketten tartanánk egy megerősítést.( csak magunk miatt és már az esküvőnkkor is fontolgattuk a külföldi tengerpartos esküvőt, csak nem akartuk akkor a családot kihagyni)
Ha ez a vágyad akkor ne foglalkozz vele mit gondolnak.
Mi is szeretnénk majd valami hasonlót. Bár mi inkább házassági évforduló ünnepnek fogjuk hívni. Nagyszüleimnek is volt, szüleimnek is. Templomban megerősítették a fogadalmukat, aztán volt egy zenés eszem-iszom. Ők állták, és nem kértek ajándékot, semmit. Nem menyasszonyi ruhában voltak egyébként. Igaz, hogy nekik nem 10 év után, hanem 40 és 35 év után volt. Mi lehet, hogy majd egy kicsit előbbre hozzuk, ha anyagilag megengedhetjük magunknak. Nálunk a családban mindig jól siekrülnek a családi rendezvények, ez is ebben a sorban lesz remélem.
Én örülnék, ha ilyenre kapnék meghívót. Jó látni, hogy vannak működőképes házasságok.
Győzike,Scobinorbi...ne haragudj,elsőre ez jutott eszembe.
Helyette egy kerti parti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!