Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy próbáltalak belemászni a kapcsolatába/tönkretenni azt és mit csináltatok velük?
Véget vetettem neki.
Próbáltam szépen, megbeszéltem annó párommal hogy "idefigyelj, engem ez zavar", mondhatni rá se hederitett mert rávágta hogy "olyan a csaj", oké, felfogtam. Ezt tűrtem kb fél évig még utána és vége.
Nem vagyok amúgy féltékeny tipus, de ami sok az sok (olyat irogatott páromnak hogy drága meg egyéb szinonimák... amikkel jóformán én illettem páromat)-megjegyzem hogy másnál sehol sem láttam hasonló a megjegyzéseket a csaj részéről.
Meg maga párom is furcsán állt a csajhaverhaihoz, sokszor tűnt nekem gyors flörtnek a kommentekben a dolog, amiben a csajok nagyon profik voltak. Meg közös képek, amikor igy meg úgy ölelkezünk...
Én ezt nem tűröm !
Szóval mondhatjuk hogy nálam párom adta a lovat a csajok alá, ők meg persze tettek rám magasról hogy létezem és bennevoltak a dologban. :)
Fáj hogy igy lett vége meg főképp ez is bene volt, de hosszútávon kiboritott volna teljesen.
Arról nem is beszélve hogy mennyit rontott párom ilyenfajta húzása nálam (önbizalom az földszinten van, vagy még annál is lejjebb).
a sogornöm próbál(t) minden módon szétvàlasztani a férjemtől.
először csak beszologatott, aztàn kavarta a szart anyos és köztem.
majd hisztizett, végül meguntam és visszaszoltam.(nevetségesen egyszerű dolgot mondtam neki, relative semmi sértő nem volt kb ennyi: kezd elegem lenni ahogy beszélsz velem)
erre ő hazarohant és kiirta a facebookra(!)
végem volt, komolyan ott esett le mennyire tart tőlem(ok nélkül), mennyire elakar távolítani a családtól. mivel frappàns válaszokat adtam, 2 nap múlva törölte az egész bejegyzést(én hülye nem mentettem el),2 hónapig nem beszéltünk majd ràmirt hogy béküljünk ki. visszairtam hogy én nem haragszom :) (nem ér annyit az egész hogy àtbeszéljúk igy téma lezàrva)
anyosom nekem adott igazat, de nem várható el hogy ennyi idősen esetleg két tűz között kelljen lennie.azon kívül hogy anyosom belàtta hogy mennyi dolgot megengedett a lányának, a lánya mennyire kihasznàlja- ezen kívül mem sok változás történt.mi akkor megyünk látogatóba amikor tudom hogy a sogornö nincs ott.
a férjem mellettem àllt ebben az (első/utolsó) vitàban, előtte mindig a sogornöt védte. sokat veszekedtem vele emiatt, elvàrtam hogy mivel az ő rokona, rakja helyre ő. az én jelenlétem ebben a családban sokaknak felnyitotta a szemét, ami valakinek nagyon baxxa a csörét. ez egy véget nem érő harc, tudni kell játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!